Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ministerul Justiției. Demersuri pentru creșterea eficienței mecanismelor de recuperare a creanțelor statului provenite din producerea unor infracțiuni
05.03.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității miercuri, 4 martie 2015, un comunicat cu privire la creșterea eficienței mecanismelor de recuperare a creanțelor statului provenite din producerea unor infracțiuni.

În contextul în care Guvernul a aprobat Memorandumul prin care se demarează procedurile de înființare a unei Agenții specializate în administrarea bunurilor sechestrate în cadrul procedurilor judiciare penale, Robert Cazanciuc a invitat reprezentanții PICCJ, DNA, DIICOT și ANAF să ia parte vineri, 6 martie 2015, la consultări pe tema creșterii eficienței mecanismelor de recuperare a creanțelor statului provenite din producerea unor infracțiuni.

Întâlnirea organizată la solicitarea ministrului justiției are ca principal scop stabilirea, de comun acord la nivelul instituțiilor cu atribuții în domeniu, a principalelor priorități operaționale ale noii structuri, astfel încât acestea să poată fi ulterior dezbătute atât cu partenerii străini, cât și cu reprezentanții societății civile, în cadrul procedurilor de dezbatere publică.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.