« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Noul ROF al ANP
15.08.2008 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 603 din 13 august 2008 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 2003/C/2008 pentru aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Administratia Nationala a Penitenciarelor este institutie publica, de interes national, cu personalitate juridica, in subordinea Ministerului Justitiei si face parte din institutiile publice de aparare, ordine publica si siguranta nationale ale statului.

Administratia Nationala a Penitenciarelor este condusa de un director general, a carui functie se ocupa prin concurs la care pot participa numai ofiterii de penitenciare, personalul contractual din sistemul administratiei penitenciare si magistratii. Directorul general este ajutat de trei directori generali adjuncti ale caror functii se ocupa in conditii similare cu cele pentru functia de director general.

In structura Administratiei Nationale a Penitenciarelor functioneaza, ca organ consultativ, consiliul de conducere, al carui presedinte este directorul general.

Regulamentul stabileste conditiile de numire si revocare, precum si atributiile directorilor de directii, sefilor de servicii si sefilor de birouri din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor; de asemenea stabileste categoriile de personal, precum si structura si modul de organizare si functionare al compartimentelor acesteia.

Pentru STIRI.JURIDICE,
SAVESCU & ASOCIATII 
SSA

 
Secţiuni: Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD