Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Raportul de activitate al Curții de Apel Iași pe anul 2014
10.03.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Curtea de Apel Iași a dat publicității vineri, 6 martie 2015, un comunicat cu privire la Adunarea generală a judecătorilor, în cadrul căreia a fost prezentat Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2014 de Curtea de Apel Iași și instanțele din circumscripție.

Alături de conducerea instanței ieșene, la eveniment au participat: judecător Marius Badea Tudose, președintele CSM,  judecător Alina Nicoleta Ghica, judecător Monalisa Neagoe, judecător Norel Popescu, membrii CSM, Alin Lucian Antochi, Secretarul de Stat în Ministerul Justiției, și procuror Florin Daniel Cășuneanu, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate