JURIDICE MOLDOVA
Despre proiect ⁞ Manageri proiect: Vlad Bercu, Cristian OnicaEchipaEvenimente MD
 
JURIDICE MOLDOVA
Coordonator ştiinţific
Prof. univ. dr. Tudorel TOADER
Rector Univ. "Al.I. Cuza" din Iaşi, Ministrul Justiţiei

SNG a semnat un protocol de colaborare cu Institutul Național al Justiției din Republica Moldova


10 martie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: REPUBLICA MOLDOVA

Școala Națională de Grefieri a dat publicității luni, 9 martie 2015, un comunicat, semnat de jud. Elena Miruna Ghica – persoana responsabilă în relația cu mass-media, cu privire la semnarea unui protocol de colaborare cu Institutul Național al Justiției din Republica Moldova.

Încheierea protocolului de colaborare a avut loc pe 4 martie 2015, în cadrul unei vizite efectuate de delegația Institutului Național al Justiției din Republica Moldova, condusă de președintele Diana Scobioală. Relațiile de cooperare dintre cele două instituții au fost inițiate de SNG, în 2014, când au adresat grefierilor din Rep. Moldova invitația de a participa la cursul cu tema “Limba română. Elemente de gramatică. Dificultăți, ezitări, confuzii”, iar semnarea protocolului continuă trendul ascendent al acestei colaborări. În acest context, Școala Națională de Grefieri și-a exprimat disponibilitatea de a dezvolta un parteneriat solid și de durată cu Institutul Național al Justiției din Republica Moldova.

Din partea SNG au participat la întâlnire judecător Mihaela-Angelica Iacuba, director, judecător Cristina Cucu, director adjunct responsabil cu formarea inițială, judecător Amalia Andone Bontaș, director adjunct responsabil cu formarea continuă, și judecător Miruna Ghica, din cadrul departamentului Relații Internaționale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică