JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Echipa Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara a ajuns în semifinala concursului European Human Rights Moot Court Competition
10.03.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității luni, 9 martie 2015, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la rezultatul obținut de echipa facultății la concursul European Human Rights Moot Court Competition.

Echipa Facultății de Drept din Timișoara, compusă din studenții Astrid Bolea, Roxana Jinaru, Izabella Kadar și Paul Șuta, s-a calificat în semifinala competiției, după câștigarea meciurilor cu echipele universităților din Madrid și Uppsala, ocupând locul 4 în clasamentul final al concursului. Echipa Facultății de Drept din Timișoara a fost coordonată de prof. univ. dr. Valentin Constantin.

Finala internațională a European Human Rights Moot Court Competition, prestigios concurs științific studențesc, organizat de către European Law Students’ Association (ELSA) International și Consiliul Europei, a avut loc în perioada 23-25 februarie 2015, la Strasbourg.

Dintr-un număr de aproximativ 160 de universități înscrise în concurs, s-au calificat în finala internațională 16 echipe, printre care și cea a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Accesul în finala internațională s-a făcut pe baza memoriilor scrise pregătite de către participanți.

 

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate