Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Echipa Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara a ajuns în semifinala concursului European Human Rights Moot Court Competition


10 martie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: SELECTED, Universitaria

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității luni, 9 martie 2015, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la rezultatul obținut de echipa facultății la concursul European Human Rights Moot Court Competition.

Echipa Facultății de Drept din Timișoara, compusă din studenții Astrid Bolea, Roxana Jinaru, Izabella Kadar și Paul Șuta, s-a calificat în semifinala competiției, după câștigarea meciurilor cu echipele universităților din Madrid și Uppsala, ocupând locul 4 în clasamentul final al concursului. Echipa Facultății de Drept din Timișoara a fost coordonată de prof. univ. dr. Valentin Constantin.

Finala internațională a European Human Rights Moot Court Competition, prestigios concurs științific studențesc, organizat de către European Law Students’ Association (ELSA) International și Consiliul Europei, a avut loc în perioada 23-25 februarie 2015, la Strasbourg.

Dintr-un număr de aproximativ 160 de universități înscrise în concurs, s-au calificat în finala internațională 16 echipe, printre care și cea a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Accesul în finala internațională s-a făcut pe baza memoriilor scrise pregătite de către participanți.

 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică