« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Echipa Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara a ajuns în semifinala concursului European Human Rights Moot Court Competition
10.03.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității luni, 9 martie 2015, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la rezultatul obținut de echipa facultății la concursul European Human Rights Moot Court Competition.

Echipa Facultății de Drept din Timișoara, compusă din studenții Astrid Bolea, Roxana Jinaru, Izabella Kadar și Paul Șuta, s-a calificat în semifinala competiției, după câștigarea meciurilor cu echipele universităților din Madrid și Uppsala, ocupând locul 4 în clasamentul final al concursului. Echipa Facultății de Drept din Timișoara a fost coordonată de prof. univ. dr. Valentin Constantin.

Finala internațională a European Human Rights Moot Court Competition, prestigios concurs științific studențesc, organizat de către European Law Students’ Association (ELSA) International și Consiliul Europei, a avut loc în perioada 23-25 februarie 2015, la Strasbourg.

Dintr-un număr de aproximativ 160 de universități înscrise în concurs, s-au calificat în finala internațională 16 echipe, printre care și cea a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Accesul în finala internațională s-a făcut pe baza memoriilor scrise pregătite de către participanți.

 

 
Secţiuni: Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD