Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Lawyering @ SCHOENHERR: Partenerul Mădălina Neagu predă cursul Fuziuni și Achiziții la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca


10 martie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice
Mădălina Neagu

Mădălina Neagu

Mădălina Neagu, partener la firma de avocatură SCHOENHERR, va preda cursul „Fuziuni și Achiziții” în cadrul programului de master în Dreptul internațional și comparat al afacerilor al Facultății de Drept de la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, coordonat, în cadrul unui proiect POSDRU, de profesorul Radu Catană, prorector al universității. Cursul „Fuziuni și Achiziții” se va desfășura începând din 13 martie 2015.

Programul de masterat se desfășoară pe parcursul a două semestre, este integral în limba engleză și se bucură de intervențiile consistente ale unor profesori de la universități partenere din Europa. „Programul de master în Dreptul internațional și comparat al afacerilor al Universității Babeș Bolyai este unul de înalt nivel, care nu doar oferă cunoștințe teoretice, ci și adaptează competențele profesionale la nevoile pieței și oferă un context favorabil pentru îmbunătățirea abilităților ce țin de persoana profesionistului. Este motivul pentru care am dorit să ne alăturam programului, care rezonează foarte bine cu ceea ce urmărim la SCHOENHERR prin conceptul de Lawyering”, a declarat Mădălina Neagu.

Lawyering @ SCHOENHERR
Lawyering este un concept ale cărui principale elemente sunt: înțelegerea nevoilor și dorințelor clienților; asigurarea unor standarde de calitate foarte înalte; dezvoltarea profesională continuă. Proiectul „Lawyering„, inițiat acum mai bine de 50 de ani și apoi dezvoltat de Fritz Schönherr, fondatorul casei de avocatură ce îi poartă numele, este permanent adaptat și îmbunătățit de cei peste 300 de avocați din 13 jurisdicții europene. În Romania, primele cursuri de Lawyering au fost susținute în anul 2011. De-a lungul anilor, cursurile de Lawyering au reunit parteneri și avocați cu experiență ai SCHOENHERR cu studenți din București, Cluj, Constanța și Timișoara.

Mădălina Neagu, partener, este specializată în drept corporatist/fuziuni şi achiziţii. De când s-a alăturat SCHOENHERR în anul 2008, a acordat consultanţă cu privire la o serie de proiecte de preluări (atât de partea vânzătorului cât şi a cumpărătorului), restructurări corporative şi soluţionarea disputelor. Experienţa Mădălinei include consultanţă acordată în cadrul unor importante fuziuni şi achiziţii, concurență, finanţări în vederea achiziţiei şi privatizări (inclusiv consultanţă acordată vânzătorului în cadrul uneia dintre cele mai mari privatizări în domeniul bancar). Portofoliul său de clienți cuprinde nume importante din businessul românesc și internațional.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro