Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Lawyering @ SCHOENHERR: Partenerul Mădălina Neagu predă cursul Fuziuni și Achiziții la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca
10.03.2015 | JURIDICE.ro

Mădălina Neagu

Mădălina Neagu

Mădălina Neagu, partener la firma de avocatură SCHOENHERR, va preda cursul „Fuziuni și Achiziții” în cadrul programului de master în Dreptul internațional și comparat al afacerilor al Facultății de Drept de la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, coordonat, în cadrul unui proiect POSDRU, de profesorul Radu Catană, prorector al universității. Cursul „Fuziuni și Achiziții” se va desfășura începând din 13 martie 2015.

Programul de masterat se desfășoară pe parcursul a două semestre, este integral în limba engleză și se bucură de intervențiile consistente ale unor profesori de la universități partenere din Europa. „Programul de master în Dreptul internațional și comparat al afacerilor al Universității Babeș Bolyai este unul de înalt nivel, care nu doar oferă cunoștințe teoretice, ci și adaptează competențele profesionale la nevoile pieței și oferă un context favorabil pentru îmbunătățirea abilităților ce țin de persoana profesionistului. Este motivul pentru care am dorit să ne alăturam programului, care rezonează foarte bine cu ceea ce urmărim la SCHOENHERR prin conceptul de Lawyering”, a declarat Mădălina Neagu.

Lawyering @ SCHOENHERR
Lawyering este un concept ale cărui principale elemente sunt: înțelegerea nevoilor și dorințelor clienților; asigurarea unor standarde de calitate foarte înalte; dezvoltarea profesională continuă. Proiectul „Lawyering„, inițiat acum mai bine de 50 de ani și apoi dezvoltat de Fritz Schönherr, fondatorul casei de avocatură ce îi poartă numele, este permanent adaptat și îmbunătățit de cei peste 300 de avocați din 13 jurisdicții europene. În Romania, primele cursuri de Lawyering au fost susținute în anul 2011. De-a lungul anilor, cursurile de Lawyering au reunit parteneri și avocați cu experiență ai SCHOENHERR cu studenți din București, Cluj, Constanța și Timișoara.

Mădălina Neagu, partener, este specializată în drept corporatist/fuziuni şi achiziţii. De când s-a alăturat SCHOENHERR în anul 2008, a acordat consultanţă cu privire la o serie de proiecte de preluări (atât de partea vânzătorului cât şi a cumpărătorului), restructurări corporative şi soluţionarea disputelor. Experienţa Mădălinei include consultanţă acordată în cadrul unor importante fuziuni şi achiziţii, concurență, finanţări în vederea achiziţiei şi privatizări (inclusiv consultanţă acordată vânzătorului în cadrul uneia dintre cele mai mari privatizări în domeniul bancar). Portofoliul său de clienți cuprinde nume importante din businessul românesc și internațional.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.