Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională
Banner BA-01
Banner BA-02
SELECTED

DRAGNE & ASOCIAȚII anunță promovări în cadrul echipei. Nouă avocați promovați pe pozițiile de Managing Associate și Senior Associate

11 martie 2015 | JURIDICE.ro

Societatea de avocați DRAGNE & ASOCIAȚII anunță promovarea a nouă avocați colaboratori în poziții de coordonare în cadrul echipelor și, respectiv, ca avocați seniori. Cei cinci avocați promovați Managing Associate – Zoe Lungu, Camelia Floca, Gabriel Paraschiv, Bogdan Toma și Mihai Costea –  au fost aleși din fiecare grup de lucru, ca urmare a procesului de evaluare a performanțelor în ultimii ani alături de echipa DRAGNE.

“Ne alegem cu atenție colegii de echipă, iar aceste promovări reflectă experiența și dedicarea acestor avocați atât față de clienți, cât și față de propriile țeluri profesionale. Cred că ei vor aduce și în viitor un plus de valoare activității DRAGNE & ASOCIAȚII și clienților săi”, spune Ion Dragne, Managing Partner al societății de avocați.

Avocații promovați și specializările acestora:

Zoe Lungu face parte din echipa DRAGNE & ASOCIAȚII chiar de la fondarea societății, din anul 2010, și este specializată în drept comercial şi insolvenţe.

Parte a echipei de consultanță, în zona Real Estate, Corporate și M&A, Camelia Floca s-a alăturat echipei din anul 2011. Ea are o experienţă vastă în proiecte ample imobiliare (inclusiv în domeniul construcțiilor și arbitrajelor comerciale derivate), de fuziuni și achiziţii (în prezent, masterandă în cadrul Webster University din Viena), energie.

Avocatul Gabriel Paraschiv și-a început cariera profesională în echipa DRAGNE & ASOCIAȚII și este un bun specialist în drept comercial și insolvențe, inclusiv în litigii transfrontaliere, fiind implicat în toate echipele de arbitraj intern și internaţional în care societatea a acordat consultanță. Gabriel urmează studiile în Drept procesual civil ale Școlii Doctorale în domeniul Dreptului din cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București este mediator autorizat.

Cu o experiență de cinci ani în cadrul DRAGNE & ASOCIAȚII, avocatul Bogdan Toma este specializat în drept civil, cu precădere în domeniul imobiliar și al litigiilor conexe. El oferă asistență în proceduri judiciare şi extrajudiciare privind revendicarea proprietăţilor imobiliare sau obţinerea unor despăgubiri.

Unul dintre cei mai vechi membri ai echipei de litigii, avocatul Mihai Costea oferă asistenţă juridică preponderent în proiecte de restructurare, executări silite și dreptul muncii. De asemenea, el gestioneaza proiecte complexe privind dreptul consumatorului.

Cei patru Senior Associate promovați în această primăvară sunt avocații litiganți Ana-Maria Filip, Ana Georgia Mirea, Cătălin Barbu și Andrei Iancu, avocați specializați în drept fiscal, insolvențe, arbitraj comercial și drept societar.

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Catalogată drept lider în materie de Litigii și Arbitraj, DRAGNE & ASOCIAȚII este menționată în fiecare an de publicațiile Legal 500 EMEA, Chambers Europe, IFLR 1000 și Best Lawyers ca o societate cu experiență în diverse domenii (Banking, Real Estate, Corporate și M&A, Project Finance). Structurate pe arii de practică, echipele de avocați sunt coordonate de șase asociați: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea. Fondată în anul 2010, societatea aniversează în 2015 cinci ani de existență.

Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership