Varia
JURIDICE

DRAGNE & ASOCIAȚII anunță promovări în cadrul echipei. Nouă avocați promovați pe pozițiile de Managing Associate și Senior Associate


11 martie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Societatea de avocați DRAGNE & ASOCIAȚII anunță promovarea a nouă avocați colaboratori în poziții de coordonare în cadrul echipelor și, respectiv, ca avocați seniori. Cei cinci avocați promovați Managing Associate – Zoe Lungu, Camelia Floca, Gabriel Paraschiv, Bogdan Toma și Mihai Costea –  au fost aleși din fiecare grup de lucru, ca urmare a procesului de evaluare a performanțelor în ultimii ani alături de echipa DRAGNE.

“Ne alegem cu atenție colegii de echipă, iar aceste promovări reflectă experiența și dedicarea acestor avocați atât față de clienți, cât și față de propriile țeluri profesionale. Cred că ei vor aduce și în viitor un plus de valoare activității DRAGNE & ASOCIAȚII și clienților săi”, spune Ion Dragne, Managing Partner al societății de avocați.

Avocații promovați și specializările acestora:

Zoe Lungu face parte din echipa DRAGNE & ASOCIAȚII chiar de la fondarea societății, din anul 2010, și este specializată în drept comercial şi insolvenţe.

Parte a echipei de consultanță, în zona Real Estate, Corporate și M&A, Camelia Floca s-a alăturat echipei din anul 2011. Ea are o experienţă vastă în proiecte ample imobiliare (inclusiv în domeniul construcțiilor și arbitrajelor comerciale derivate), de fuziuni și achiziţii (în prezent, masterandă în cadrul Webster University din Viena), energie.

Avocatul Gabriel Paraschiv și-a început cariera profesională în echipa DRAGNE & ASOCIAȚII și este un bun specialist în drept comercial și insolvențe, inclusiv în litigii transfrontaliere, fiind implicat în toate echipele de arbitraj intern și internaţional în care societatea a acordat consultanță. Gabriel urmează studiile în Drept procesual civil ale Școlii Doctorale în domeniul Dreptului din cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București este mediator autorizat.

Cu o experiență de cinci ani în cadrul DRAGNE & ASOCIAȚII, avocatul Bogdan Toma este specializat în drept civil, cu precădere în domeniul imobiliar și al litigiilor conexe. El oferă asistență în proceduri judiciare şi extrajudiciare privind revendicarea proprietăţilor imobiliare sau obţinerea unor despăgubiri.

Unul dintre cei mai vechi membri ai echipei de litigii, avocatul Mihai Costea oferă asistenţă juridică preponderent în proiecte de restructurare, executări silite și dreptul muncii. De asemenea, el gestioneaza proiecte complexe privind dreptul consumatorului.

Cei patru Senior Associate promovați în această primăvară sunt avocații litiganți Ana-Maria Filip, Ana Georgia Mirea, Cătălin Barbu și Andrei Iancu, avocați specializați în drept fiscal, insolvențe, arbitraj comercial și drept societar.

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Catalogată drept lider în materie de Litigii și Arbitraj, DRAGNE & ASOCIAȚII este menționată în fiecare an de publicațiile Legal 500 EMEA, Chambers Europe, IFLR 1000 și Best Lawyers ca o societate cu experiență în diverse domenii (Banking, Real Estate, Corporate și M&A, Project Finance). Structurate pe arii de practică, echipele de avocați sunt coordonate de șase asociați: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea. Fondată în anul 2010, societatea aniversează în 2015 cinci ani de existență.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro