Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Flux informații

Programul final al conferinței științifice internaționale “New Perspectives in Construction Law”

12 martie 2015 | JURIDICE.ro

Programul final al conferinței organizate de Asociația Română de Dreptul Construcțiilor între 19 și 21 martie la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României a fost publicat și poate fi consultat pe site-ul evenimentului.

Conferința va cuprinde șase sesiuni de lucru ce se vor axa pe subiecte de interes pentu piața de construcții actuală, urmărind tematici de dreptul construcțiilor cu impact major. Astfel, cele trei paneluri, două workshopuri și sesiunea plenară vor dezbate teme ce vor varia de la particularități ale contractului de antrepriză, la aplicarea contractelor de tip FIDIC în România, la problematici de arbitraj, legislația privind domeniul infrastructurii și alte teme de actualitate.

Conferința se va bucura de prezența a numeroși speakeri internaționali, specialiști în dreptul construcțiilor. De asemenea, alături de aceștia vor fi reprezentanți ai instituțiilor publice cu implicare directă în activitatea de construcții, dar și reprezentanți ai celor mai importante asociații profesionale din domeniu, ai mediului academic și ai celui privat.

Lista completă a speakerilor, a lucrărilor prezentate și a tematicilor abordate este disponibilă la secțiunea Program a site-ului conferinței.

Termenul limită pentru înscrierea la conferința “New Perspectives in Construction Law” este 13 martie.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică