TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Premieră în domeniul proprietății intelectuale: NNDKP este din nou firma anului în România
12.03.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a câștigat, pentru al doilea an consecutiv, premiul „Firma de proprietate intelectuală a anului în România” la gala premiilor Managing Intellectual Property (MIP), organizată miercuri, 11 martie 2015, la Londra. Ana-Maria Baciu, partener și coordonator al practicii de profil a firmei, a acceptat trofeul în numele NNDKP.

Managing Intellectual Property, una dintre publicațiile cele mai prestigioase în domeniul proprietății intelectuale, a organizat anul acesta a zecea ediție a galei (și a treia care include și România), după ce recent a dat publicității clasamentele din 2015 ale ghidului anual. NNDKP și-a păstrat și în acest an poziția de lider în domeniul litigiilor privind brevetele şi mărcile/drepturile de autor și este singura casă de avocatură listată în topurile privind procedurile de înregistrare a brevetelor şi mărcilor.

Ana-Maria Baciu

Ana-Maria Baciu

„Ne onorează să fim în continuare recunoscuți de una dintre cele mai importante publicații internaționale de profil. Obiectivitatea clasamentelor este dată de discuțiile aprofundate, pe parcursul unui an, cu clienții și competitorii noștri, care au evidențiat cunoștințele și abilitățile unei echipe foarte specializate, consolidate în 12 ani de existență, de a oferi soluții practice oricărei solicitări din domeniu”, consideră Ana-Maria Baciu.

Și în clasamentele date publicității în 2015 de World Trademark Review 1000 (WTR1000), ghid specializat pe domeniul mărcilor, NNDKP a fost singura firmă din România clasată pe primul palier în ambele arii cercetate în jurisdicția noastră: proceduri administrative și strategie, respectiv apărarea drepturilor și litigii.

NNDKP s-a situat și în anii trecuți pe primele locuri în topurile publicațiilor omonime, precum și în cele ale IAM Patent 1000 (specializat în domeniul brevetelor) și Chambers & Partners, ediția europeană.

Despre practica de proprietate intelectuală a NNDKP

Practica de proprietate intelectuală a NNDKP (NNDKP IP) a fost înființată în 2003, fiind specializată în administrarea drepturilor de proprietate intelectuală și consultanță în domeniul drepturilor legate de proprietate intelectuală, precum și soluționarea aspectelor litigioase legate de acestea.

NNDKP IP are o echipă formată din cinci avocați (doi dintre ei având și calificarea de consilieri în proprietate industrială) și trei consilieri în proprietate industrială în domeniile mărci, desene și brevete.

Printre clienții asistați de echipa NNDKP IP se numără companii naționale și multinaționale din domenii precum: IT & media, industria auto, FMCG și suplimente nutritive, producători sau distribuitori de produse farmaceutice, retail, telecomunicații, jocuri de noroc, industria tutunului.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate