Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM selectează experți în domeniul investigațiilor financiare în cauze transnaționale și recuperarea produselor infracțiunilor
13.03.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 11 martie 2015, un anunț cu privire la selecția a doi experți în cadrul proiectului „Noi instrumente operaţionale pentru organele de cercetare penală şi autorităţile judiciare din Uniunea Europeană în scopul efectuării de investigaţii financiare în cauze transnaţionale cu componentă de recuperare a produselor infracţiunilor”, derulat de către Ministerul Justiției, în parteneriat cu Ministerul Public și Fundația Germană pentru Cooperare Juridică Internațională.

Cei interesați pot trimite pe adresa Ministerului Justiţiei, până pe 23 martie 2015, la ora 10:00, următoarele documente, însoțite de oferta de preț:
– copie carte de identitate;
– copie diplomă universitară în ştiinţe juridice sau echivalent sau o copie a documentului care dovedeşte finalizarea studiilor universitare cu licenţă sau echivalent;
– Curriculum Vitae (format Europass, semnat – în format pdf), lista de publicaţii, după caz, precum și orice alte documente din care să rezulte îndeplinirea cerințelor din Caietul de sarcini.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate