Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

SNPAP Tg. Ocna a organizat întâlnirea transnaţională de management a proiectului „Learning By Doing”
13.03.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a dat publicității joi, 12 martie 2015, un comunicat, semnat de Subcomisar de penitenciare Mihaela Brăila – Purtător de cuvânt, cu privire la întâlnirea transnaţională de management a proiectului „Learning By Doing”.

La întâlnirea ce a avut loc pe 11 martie 2015 au participat, alături de membrii echipei de implementare a proiectului din SNPAP Tîrgu Ocna, şi membri echipelor celor cinci instituţii partenere, respectiv: Şcoala Naţională de Administraţie Penitenciară, Agen – Franța, Centrul de Pregătire a Personalului de Penitenciare Hasan Erbil, Denizli – Turcia, Centrul Naţional de Pregătire a Personalului de Penitenciare, Kalisz – Polonia, Departamentul Instituţiilor Penitenciare, Chisinău – Republica Moldova şi Institutul Superior de Studii Penitenciare, Roma – Italia.

Pe parcursul evenimentul, partenerii proiectului participă la şedinţe comune, ce vizează schimbul de bune practici în domeniul pregătirii profesionale a personalului de penitenciare. Un aspect important al întâlnirilor l-a constituit prefigurarea activităţilor ulterioare ale proiectului – desfăşurarea întâlnirilor de învăţare pe termen scurt, în cadrul cărora se vor realiza conţinuturile ştiinţifice a două ghiduri, respectiv ”Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei profesionale” şi ”Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei şi salvării în cazuri de urgenţă”.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti