Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

DRAGNE & ASOCIAȚII, “convingători în instanță și conciși în argumentație”, potrivit Chambers Global 2015


13 martie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, DRAGNE & ASOCIAȚII este recomandată de ghidul Chambers Global, ediția 2015, pentru activitatea sa în domeniul litigiilor, arbitrajului, restructurărilor și insolvenței, potrivit rezultatelor oficiale publicate joi, 12 martie 2015.

Ion Dragne

Ion Dragne

“Suntem încântați de această importantă recunoaștere a activității noastre, vom continua să oferim aceleași servicii legale de calitate în toate domeniile”, spune Ion Dragne. “Ne onorează faptul că suntem recomandați de clienții noștri an de an și apreciem eforturile de evaluare din partea acestor publicații”.

Societatea de avocați înregistrează un traseu ascendent în evaluarea realizată de publicația britanică Chambers and Partners, fiind plasată pe cel de-al doilea palier al clasamentului (“Band 2”), în două dintre cele patru domenii supuse cercetării, alături de cele mai importante societăți de avocatură din România, ca număr de avocați și vechime pe piață.

Una dintre cele mai ample inițiative de cercetare a practicii avocațiale la nivel internațional, Chambers Global confirmă calitatea de lider pe piață a DRAGNE & ASOCIAȚII în domeniile “Dispute Resolution” și “Restructuring/Insovency”.

Delia Bosman

Delia Boșman

Totodată, Ion Dragne, Managing Partner și Delia Boșman, Deputy Managing Partner sunt caracterizați ca fiind avocați convingători în fața instanțelor de judecată și cu o abordare diferită în soluționarea litigiilor.

Potrivit surselor citate de Chambers, Ion Dragne este “un avocat proeminent și impresionant, cu o personalitate puternică”, (…) “concis în argumentație și foarte convingător în instanță”, fiind apreciat pentru coordonarea proiectelor complexe și viziunea sa “la 360 de grade”.

Delia Boșman este “un avocat erudit, care oferă sfaturi juridice prompte și de calitate”, (…) “soluții și abordări neconvenționale în litigii”.

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Catalogată drept lider în materie de Litigii și Arbitraj, DRAGNE & ASOCIAȚII este menționată în fiecare an de publicațiile Legal 500 EMEA, Chambers Europe, IFLR 1000 și Best Lawyers ca o societate cu experiență în diverse domenii (Banking, Real Estate, Corporate și M&A, Project Finance). Structurate pe arii de practică, echipele de avocați sunt coordonate de șase asociați: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea. Fondată în anul 2010, societatea aniversează în 2015 cinci ani de existență.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii