Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc a participat la Consiliul JAI
16.03.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 13 martie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la lucrările Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, care a avut loc la Bruxelles, sub egida preşedinţiei letone, în perioada 12-13 martie 2015.

Discuţiile miniştrilor s-au axat pe dosarele aflate în prezent în negociere: proiectul de regulament privind protecţia datelor, proiectul directivei privind asistenţa judiciară provizorie pentru persoanele suspectate sau acuzate, private de libertate sau pentru care s-a emis un mandat european de arestare, proiectul de Regulament privind EUROJUST, proiectul de regulament privind promovarea liberei circulaţii a cetăţenilor şi întreprinderilor prin simplificarea acceptării anumitor documente oficiale în UE, proiectul de regulament privind instituirea Parchetului European.

De asemenea, în marja Consiliului, 12 miniştri ai justiţiei au semnat o scrisoare prin care se solicită Comisiei Europene alocarea de fonduri pentru îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare. Proiectul scrisorii a fost elaborat de ministrul român al justiţiei, împreună cu ministrul italian, în cursul Preşedinţiei italiene a Consiliului UE (iulie – decembrie 2014), la iniţiativa României.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.