Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Selecție experți pentru proiectul de formare a personalului judiciar din Tunisia
17.03.2015 | JURIDICE.ro


Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 16 martie 2015, un anunț cu privire la începerea procedurii de selecție de experți pentru proiectul de twinning TN 15/ENP/JH/50 „Appui a la formation des personnels de justice”, ce va fi implementat în Tunisia.

Proiectul finanțat de către Comisia Europeană urmează să fie implementat de o echipă de proiect desemnată de statul membru sau consorțiul de state membre care depune oferte pentru implementarea proiectului, formată din: lider de proiect, consilier rezident de twinning (durata detaşării CRT este de 24 de luni) şi experţi pe termen scurt, conform cerinţelor şi atribuţiilor specificate în fişa de proiect.

Persoanele interesate să participe în cadrul acestui proiect în calitate de expert pe termen scurt sunt rugate să completeze CV-ul și fișa de proiect şi să le transmită, în format electronic, până la data de 20 martie 2015 (inclusiv) la Maria DRAGU, expert, Departamentul formare continuă din cadrul INM, la adresa de e-mail: maria.dragu@inm-lex.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate