Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

INM selectează doi magistrați specializați în domeniul combaterii violenței domestice. UPDATE: Candidații care au trecut de prima etapă de selecție
31.03.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

31 martie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 27 martie 2015, rezultatele primei etape de selecție a doi experți (un judecător și un procuror) specializați în domeniul combaterii violenței domestice, pentru elaborarea curriculumului, a materialelor de curs și a Manualului de bune practici ce vor fi realizate în cadrul proiectului „Acțiune comună împotriva violenței domestice”.

În urma evaluării admisibilității dosarelor de înscriere comisia de selecție a acordat calificativul „recomandabil” următorilor candidați înscriși:
1. Laura Andrei, președinte Tribunalul București
2. Andrei Iacuba, judecător Tribunalul pentru Minori si Familie Brașov
3. Daniel Constantin Motoi, președinte secție penală, Judecătoria Sectorului 4
4. Anamaria Trancă, judecător Curtea de Apel București.

Aceștia s-au calificat pentru următoarea etapă, constând într-un interviu în fața comisiei de selecție.

***

17 martie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 13 martie 2015, un anunț cu privire la selecția, din rândul judecătorilor și procurorilor români specializați în domeniul combaterii violenței domestice, a doi experți (un judecător și un procuror) pentru elaborarea curriculumului, a materialelor de curs și a Manualului de bune practici ce vor fi realizate în cadrul proiectului „Acțiune comună împotriva violenței domestice”.

Proiectul are ca obiectiv general consolidarea capacității Poliției Române și a autorităților judiciare din România în lupta împotriva violenței domestice, iar printre principalele activități propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără şi elaborarea unui manual de bune practici pentru profesioniști cu privire la lupta împotriva violenței domestice.

În acest sens, INM, cu sprijinul PICCJ, va selecta doi experți, un judecător și un procuror, în vederea organizării activităților de elaborare a curriculumului, a materialelor de curs și a Manualului de bune practici din cadrul proiectului, începând cu luna aprilie 2015.

Persoanele interesate vor transmite, în format electronic, o scrisoare de intenție, un CV actualizat, o scurtă prezentare a expertizei în elaborarea de materiale didactice (lista materialelor didactice elaborate, programele de formare la care au participat, plan de seminar, suport de curs etc.) și, dacă este cazul, lista proiectelor în cadrul cărora au participat și activitățile desfășurate în cadrul acestora, până la data de 23 martie 2015 inclusiv, la adresa de e-mail: ruxandra.ana@inm-lex.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti