JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Candidații pentru funcția de procuror șef DIICOT

18.03.2015 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Ministerul Justiției a dat publicității marți, 17 martie 2015, un comunicat cu privire la candidaturile depuse pentru ocuparea funcției de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.). Până la data de 17 martie 2015, și-au depus candidatura următorii:
1. Nicolae Lupulescu – procuror militar șef adjunct secție – Secția de combatere a infracțiunilor de corupție săvârșite de militari, DNA;
2. Adrian Glugă – procuror șef – Serviciul Teritorial Craiova, DIICOT;
3. Elena Giorgiana Hosu – adjunct al procurorului – șef al DIICOT;
4. Ioana-Bogdana Albani – procuror șef – Serviciului de prevenire și combatere a criminalității informatice, DIICOT – structura centrală;
5. Cătălin-Laurențiu Borcoman – procuror șef – Serviciul Teritorial Brașov, DIICOT;
6. Daniel-Constantin Horodniceanu – procuror șef – Serviciul Teritorial Iași, DIICOT.

Menționăm că unul dintre procurorii care își depusese candidatura a notificat în scris Ministerul Justiției că renunță la acest demers. Cei șase procurori anterior menționați au fost invitați, în data de 18 martie 2015, la Ministerul Justiției.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate