« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Alegeri CSM

Multiplicarea subiectelor pentru probele scrise din cadrul concursului de promovare a magistraților în funcții de execuție. Cine suportă costurile? UPDATE: Hotărârea Plenului CSM
24.03.2015 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

24 martie 2015: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de joi, 19 martie 2015, că suportarea cheltuielilor aferente activităţii de multiplicare a subiectelor pentru probele scrise din cadrul concursului de promovare efectivă şi pe loc a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie se poate face din bugetul Consiliului Superior al Magistraturii, dacă nu sunt suportate din veniturile proprii realizate de Consiliul Superior al Magistraturii potrivit Hotărârii de Guvern nr. 183/2005, cu condiţia încheierii unui contract prin care Institutul Naţional al Magistraturii cedează folosinţa asupra echipamentelor de fotocopiere pe durata necesară pentru realizarea acestei activităţi.

***

19 martie 2015: Comisia nr. 1 – Independența și responsabilizarea justiției, eficientizarea activității acesteia și creșterea performanței judiciare, integritatea și transparența sistemului judiciar din cadrul CSM a decis în ședința de luni, 16 martie 2015, cu privire la cheltuielile necesare multiplicării subiectelor pentru probele scrise din cadrul concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, că acestea pot fi suportate din bugetul CSM, dacă nu sunt suportate din veniturile proprii realizate de Consiliu, cu condiția încheierii unui contract prin care INM să transmită Consiliului folosința asupra echipamentelor de fotocopiere pe durata necesară pentru realizarea acestei activități.

Comisia nr. 1 a decis transmiterea lucrării către Plen.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.