Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Negotiation Games for Lawyers
Citeşte mai mult în legătură cu SELECTED

Un nou nume pe piața avocaturii: LUPȘA ȘI ASOCIAȚII

23 martie 2015 | JURIDICE.ro

LupsaAsociatii-v16-final-09032015 (Large)Fondata de catre Ionut Lupsa, avocat specializat in domeniul proprietatii intelectuale si consilier in proprietate industriala cu o experienta de peste 16 ani, si Ioana Buru, avocat cu o experienta de peste 7 ani, societatea de avocatura LUPSA SI ASOCIATII ofera clientilor servicii specializate, atat in domenii de nisa precum dreptul proprietatii intelectuale, tehnologia informatiei, protectia datelor cu caracter personal, protejarea drepturilor nepatrimoniale, neglijenta medicala, cat si in domeniile devenite deja clasice in orice societate de avocatura, acoperind cu succes intreaga problematica din dreptul societar, dreptul imobiliar, dreptul muncii si dreptul familiei.

Ionut Lupsa: ”Credem in oameni si in rezultatele unei comunicari reale ce dau nastere unor echipe competitive de avocati si totodata creeaza relatii de lunga durata cu beneficiarii serviciilor juridice pe care le oferim. Provocarea de moment este de a consolida echipa cu oameni bine pregatiti, deschisi si entuziasti, simtul umorului fiind de asemenea apreciat, in vreme ce, pe termen mediu si lung, ne propunem sa cream relatii solide, bazate pe loialitate, incredere si comunicare cu clientii nostri.”

IMG_9708 (Medium)

Ionuț Lupșa

Ionut Lupsa este consilier în proprietate industrială din anul 2006 si coordonatorul Societatii de Proprietate Industriala omonime – membra a Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania. Cu o experienta de peste 16 ani ca avocat pledant, Ionut a reprezentat societati multinationale de renume in litigii avand ca obiect brevete de invenție si marci, precum si societati reputate pe piata interna – in litigii avand ca obiect desene și modele industriale. Pasionat de dreptul proprietății intelectuale si de intrepatrunderea dintre domeniile tehnologiei informatiei si dreptului, Ionut si-a dedicat activitatea recenta atat acestor domenii, cat si problemelor de protectie a datelor cu caracter personal. Este membru activ al INTA inca din anul 2007, iar in cursul anului 2014 a fost membru in cadrul Comitetului de marci netraditionale.

Anterior infiintarii Societatilor de avocatura si de consiliere in proprietate industriala LUPSA SI ASOCIATII, Ionut a coordonat departamentul de litigii in cadrul unuia dintre marii jucatori pe piata locala a avocaturii de business.

IMG_9718(Medium)

Ioana Buru

Ioana Buru este avocat din anul 2008, iar din anul 2013 este consilier in proprietate industriala pentru toate cele trei specializari principale: marci, brevete de inventie, desene si modele. A reprezentat nume celebre in dosare sensibile de incalcare a drepturilor personal nepatrimoniale si in dreptul familiei, precum si in domeniul drepturilor de autor. De asemenea, a oferit consultanta in cauze avand ca obiect neglijenta medicala. Activitatea din ultimii ani s-a concentrat pe asistenta acordata in domeniul proprietatii intelectuale si al protectiei datelor cu caracter personal, dar si pe reprezentarea cu succes in instanta a intereselor unor companii locale si multinationale. Profesionalismul, perseverenta si increderea au reprezentat elemente cheie in obtinerea rezultatelor pentru clienti.

Arbitraj comercial

Evenimente juridice

Servicii JURIDICE.ro

Totodata, Ioana s-a implicat in sustinerea unor proiecte de voluntariat, motivata de convingerea ca un avocat implicat intr-o asemenea experienta este cel putin la fel de implinit ca si beneficiarul acestor proiecte: ”In activitatea mea de pana acum am identificat cele mai interesante probleme de drept in situatii in care nu exista posibilitatea sustinerii unor onorarii avocatiale. Din acest motiv, cred cu tarie ca este important pentru un avocat sa nu refuze astfel de cazuri, fiindca, tragand linie, va castiga mai mult decat clientul sau. Acest castig este pe termen lung: experienta de a dezlega o problema sensibila de drept si bucuria de a nu fi ramas indiferent fata de problemele aproapelui.”

Ioana urmeaza in prezent cursurile programului de Master de Arbitraj International din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Citeşte mai mult despre , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Login | Pentru a putea posta comentarii trebuie să fiţi abonat. Dacă încă nu sunteţi, click aici pentru a afla despre avantaje!

Lasă un răspuns

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories