Secţiuni » Arii de practică » Protective » Data protection
Data protection
DezbateriConferinţeToate evenimenteleCărţiProfesionişti


Un nou nume pe piața avocaturii: LUPȘA ȘI ASOCIAȚII


23.03.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Data protection, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

LupsaAsociatii-v16-final-09032015 (Large)Fondata de catre Ionut Lupsa, avocat specializat in domeniul proprietatii intelectuale si consilier in proprietate industriala cu o experienta de peste 16 ani, si Ioana Buru, avocat cu o experienta de peste 7 ani, societatea de avocatura LUPSA SI ASOCIATII ofera clientilor servicii specializate, atat in domenii de nisa precum dreptul proprietatii intelectuale, tehnologia informatiei, protectia datelor cu caracter personal, protejarea drepturilor nepatrimoniale, neglijenta medicala, cat si in domeniile devenite deja clasice in orice societate de avocatura, acoperind cu succes intreaga problematica din dreptul societar, dreptul imobiliar, dreptul muncii si dreptul familiei.

Ionut Lupsa: ”Credem in oameni si in rezultatele unei comunicari reale ce dau nastere unor echipe competitive de avocati si totodata creeaza relatii de lunga durata cu beneficiarii serviciilor juridice pe care le oferim. Provocarea de moment este de a consolida echipa cu oameni bine pregatiti, deschisi si entuziasti, simtul umorului fiind de asemenea apreciat, in vreme ce, pe termen mediu si lung, ne propunem sa cream relatii solide, bazate pe loialitate, incredere si comunicare cu clientii nostri.”

IMG_9708 (Medium)

Ionuț Lupșa

Ionut Lupsa este consilier în proprietate industrială din anul 2006 si coordonatorul Societatii de Proprietate Industriala omonime – membra a Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania. Cu o experienta de peste 16 ani ca avocat pledant, Ionut a reprezentat societati multinationale de renume in litigii avand ca obiect brevete de invenție si marci, precum si societati reputate pe piata interna – in litigii avand ca obiect desene și modele industriale. Pasionat de dreptul proprietății intelectuale si de intrepatrunderea dintre domeniile tehnologiei informatiei si dreptului, Ionut si-a dedicat activitatea recenta atat acestor domenii, cat si problemelor de protectie a datelor cu caracter personal. Este membru activ al INTA inca din anul 2007, iar in cursul anului 2014 a fost membru in cadrul Comitetului de marci netraditionale.

Anterior infiintarii Societatilor de avocatura si de consiliere in proprietate industriala LUPSA SI ASOCIATII, Ionut a coordonat departamentul de litigii in cadrul unuia dintre marii jucatori pe piata locala a avocaturii de business.

IMG_9718(Medium)

Ioana Buru

Ioana Buru este avocat din anul 2008, iar din anul 2013 este consilier in proprietate industriala pentru toate cele trei specializari principale: marci, brevete de inventie, desene si modele. A reprezentat nume celebre in dosare sensibile de incalcare a drepturilor personal nepatrimoniale si in dreptul familiei, precum si in domeniul drepturilor de autor. De asemenea, a oferit consultanta in cauze avand ca obiect neglijenta medicala. Activitatea din ultimii ani s-a concentrat pe asistenta acordata in domeniul proprietatii intelectuale si al protectiei datelor cu caracter personal, dar si pe reprezentarea cu succes in instanta a intereselor unor companii locale si multinationale. Profesionalismul, perseverenta si increderea au reprezentat elemente cheie in obtinerea rezultatelor pentru clienti.

Totodata, Ioana s-a implicat in sustinerea unor proiecte de voluntariat, motivata de convingerea ca un avocat implicat intr-o asemenea experienta este cel putin la fel de implinit ca si beneficiarul acestor proiecte: ”In activitatea mea de pana acum am identificat cele mai interesante probleme de drept in situatii in care nu exista posibilitatea sustinerii unor onorarii avocatiale. Din acest motiv, cred cu tarie ca este important pentru un avocat sa nu refuze astfel de cazuri, fiindca, tragand linie, va castiga mai mult decat clientul sau. Acest castig este pe termen lung: experienta de a dezlega o problema sensibila de drept si bucuria de a nu fi ramas indiferent fata de problemele aproapelui.”

Ioana urmeaza in prezent cursurile programului de Master de Arbitraj International din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti