Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Baroul Timiș. Selecție de tutori de practică pentru Proiectul „Ai dreptul la o carieră de succes! Stagii de practică pentru profesiile din domeniul juridic”
20.03.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Timiș a dat publicității joi, 19 martie 2015, un comunicat privind selecția tutorilor de practică pentru Proiectul POSDRU „Ai dreptul la o carieră de succes! Stagii de practică pentru profesiile din domeniul juridic”.

Proiectul este adresat tuturor studenților și masteranzilor facultăților de Drept sau Administrație publică din cadrul Universității de Vest din Timișoara și din cadrul altor facultăți de profil din regiune, precum și actorilor privați sau publici cu activitate în domeniul juridic care doresc să se implice în dezvoltarea competențelor competențelor tinerilor absolvenți, prin crearea unor parteneriate pe termen lung cu mediul academic.

Persoanele interesate pot trimite dosarele de candidatură la adresele de e-mail: adriana@institutulnotarial.ro sau violeta.stratan@e-uvt.ro.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.