Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM ref. bibliografia la Dreptul familiei din cadrul concursului de promovare efectivă și pe loc a magistraților în funcții de execuție


20 martie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Familie, Sistemul judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 18 martie 2015, un anunț cu privire la bibliografia concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție.

Astfel, în ce privește bibliografia la materia Dreptul familiei, CSM face următoarele precizări: deciziile civile nr. 375/5.03.1971, nr. 2547/15.11.1974 și nr. 263/5.02.1975 ale fostului Tribunal Suprem – Secția civilă, menționate în bibliografia de concurs, sunt disponibile în ”Repertoriul de practică judiciară în materie civilă a Tribunalului Suprem și a altor instanțe judecătorești pe anii 1969-1975”, Ioan G. Mihuț, Ed. Științifică și Enciclopedică, București, 1976, pag. 24, 25, 42.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică