Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Horia Georgescu a demisionat de la conducerea ANI
20.03.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Agenția Națională de Integritate a dat publicității joi, 19 martie 2015, un comunicat cu privire la cererea de demisie a lui Horia Georgescu din funcția de conducere a instituției.

Consiliul Național de Integritate, întrunit în ședință publică în data de 19 martie 2015, a luat act de demisia lui Horia Georgescu din calitatea de președinte al ANI, urmând ca aceasta să fie remisă Senatului României. Consiliul a luat în discuție și perfectarea pașilor procedurali în ceea ce privește declanșarea procedurii de organizare a concursului pentru alegerea unui nou președinte.

Conducerea Agenției este exercitată, până la alegerea unui nou președinte, de către Bogdan Stan, în prezent, vicepreședinte.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate