Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

RĂDULESCU & MUŞOI, în Client Choice
20.03.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Conform celor mai recente clasamente realizate de Client Choice, Societatea de Avocatură RĂDULESCU & MUŞOI a fost desemnată câştigătoare a premiului pentru categoria ”Fuziuni şi Achiziţii” acordat de International Law Office.

SOR_3461-2

Mihai Rădulescu

”Distincţia acordată reprezintă, în primul rând, o recunoaştere a calităţii serviciilor noastre, ca efort colectiv al întregii echipe de avocaţi, pe parcursul anului 2014. Suntem onoraţi de faptul că am reuşit să ne facem remarcaţi în domeniul în care activăm, dar cel mai important este faptul că munca noastră este apreciată. Suntem entuziasmaţi şi sperăm, în egală măsură, să continuăm să evoluăm”, a declarat Mihai Rădulescu.

Premiul acordat reprezintă încă o confirmarea a ascensiunii spectaculoase a societăţii RĂDULESCU & MUŞOI, încă din primul an de debut, societatea de avocatură îmbogăţindu-şi în mod considerabil portofoliul de clienţi, cu consecinţa directă a extinderii ariei de activitate.

Mihai a coordonat proiecte majore de restructurare, implicând fuziuni, divizări, lichidări, atât de companii private, cât şi de companii listate. Mihai posedă o experienţă vastă în domenii precum petrol şi gaze, energie, impozite şi fiscalitate, precum şi în industria electronicelor, industria farmaceutică şi cea alimentară.

Potrivit surselor citate de „Client Choice”, Mihai Rădulescu are ”o înţelegere foarte clară a nevoilor companiilor şi este capabil de a găsi soluţii potrivite, acomodându-se întotdeauna cu cerinţele noastre, în calitate de clienţi, chiar şi atunci când este pus în faţa unor sarcini dificile”.

Despre RĂDULESCU & MUŞOI

RĂDULESCU & MUŞOI este alcătuită dintr-o echipă de 20 de avocaţi talentaţi şi experimentaţi, care au activat timp de mai mulţi ani în firme de avocatură internaţionale, iar recent au decis să pună bazele propriei case de avocatură.
Echipa de bază se compune în principal din avocaţi seniori, fiecare dintre aceştia având la activ peste 10 ani de experienţă în consiliere ce cuprinde întreg spectrul chestiunilor juridice din sfera comercială. Mulţi dintre avocaţi posedă experienţă şi ca avocaţi interni şi asociaţi în firme de avocatură româneşti şi internaţionale situate în topul primelor zece entităţi de acest gen.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti