Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

RĂDULESCU & MUŞOI, în Client Choice


20.03.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Conform celor mai recente clasamente realizate de Client Choice, Societatea de Avocatură RĂDULESCU & MUŞOI a fost desemnată câştigătoare a premiului pentru categoria ”Fuziuni şi Achiziţii” acordat de International Law Office.

SOR_3461-2

Mihai Rădulescu

”Distincţia acordată reprezintă, în primul rând, o recunoaştere a calităţii serviciilor noastre, ca efort colectiv al întregii echipe de avocaţi, pe parcursul anului 2014. Suntem onoraţi de faptul că am reuşit să ne facem remarcaţi în domeniul în care activăm, dar cel mai important este faptul că munca noastră este apreciată. Suntem entuziasmaţi şi sperăm, în egală măsură, să continuăm să evoluăm”, a declarat Mihai Rădulescu.

Premiul acordat reprezintă încă o confirmarea a ascensiunii spectaculoase a societăţii RĂDULESCU & MUŞOI, încă din primul an de debut, societatea de avocatură îmbogăţindu-şi în mod considerabil portofoliul de clienţi, cu consecinţa directă a extinderii ariei de activitate.

Mihai a coordonat proiecte majore de restructurare, implicând fuziuni, divizări, lichidări, atât de companii private, cât şi de companii listate. Mihai posedă o experienţă vastă în domenii precum petrol şi gaze, energie, impozite şi fiscalitate, precum şi în industria electronicelor, industria farmaceutică şi cea alimentară.

Potrivit surselor citate de „Client Choice”, Mihai Rădulescu are ”o înţelegere foarte clară a nevoilor companiilor şi este capabil de a găsi soluţii potrivite, acomodându-se întotdeauna cu cerinţele noastre, în calitate de clienţi, chiar şi atunci când este pus în faţa unor sarcini dificile”.

Despre RĂDULESCU & MUŞOI

RĂDULESCU & MUŞOI este alcătuită dintr-o echipă de 20 de avocaţi talentaţi şi experimentaţi, care au activat timp de mai mulţi ani în firme de avocatură internaţionale, iar recent au decis să pună bazele propriei case de avocatură.
Echipa de bază se compune în principal din avocaţi seniori, fiecare dintre aceştia având la activ peste 10 ani de experienţă în consiliere ce cuprinde întreg spectrul chestiunilor juridice din sfera comercială. Mulţi dintre avocaţi posedă experienţă şi ca avocaţi interni şi asociaţi în firme de avocatură româneşti şi internaţionale situate în topul primelor zece entităţi de acest gen.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro