Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Punctul meu de vedere
23.03.2015 | Șerban Niculae LOVIN

Imi exprim dezaprobarea fata de materialul postat la data de 20 martie 2015. Va rog sa publicati prezentul punct de vedere. Aceasta reprezinta pozitia mea atat in calitate de avocat, membru al ADSA, cat si in calitate de Decan al Baroului Ilfov.

Din pacate, chiar daca in cuprinsul materialului publicat se face referire la faptul ca este dezaprobata atitudinea unui coleg de-al nostru cu privire la faptul ca a colaborat profesional cu o persoana care exercita fara drept profesia de avocat, accentul este pus pe atitudinea organelor judiciare care ar proceda abuziv. In loc ca atitudinea acelui avocat sa fie calificata corespunzator, avocat care, din interiorul profesiei, in loc sa o apere, o submineaza, si sa ne indreptam atentia, sa ne manifestam in sensul tragerii la raspundere penala a celor ce practica ilegal profesia de avocat, atitudinea adoptata este una contrara, de manifestare a solidaritatii cu avocatul in cauza care a savarsit o fapta penala.

Avand in vedere valorile promovate de ADSA, motivul pentru care m-am inscris in aceasta organizatie, atitudinea mea este aceea ca nu doresc sa fiu coleg si nu-mi manifest confraternitatea fata de persoane care incalca legea, care atenteaza direct la existenta profesiei.

Avocat Șerban LOVIN
Decan, Baroul Ilfov

* Prezentul material a fost preluat de pe site-ul ADSA.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.