« Secţiuni « Articole « RNSJOpiniiPovestim cărţi
Opinii

Punctul meu de vedere
23.03.2015 | Șerban Niculae LOVIN

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Imi exprim dezaprobarea fata de materialul postat la data de 20 martie 2015. Va rog sa publicati prezentul punct de vedere. Aceasta reprezinta pozitia mea atat in calitate de avocat, membru al ADSA, cat si in calitate de Decan al Baroului Ilfov.

Din pacate, chiar daca in cuprinsul materialului publicat se face referire la faptul ca este dezaprobata atitudinea unui coleg de-al nostru cu privire la faptul ca a colaborat profesional cu o persoana care exercita fara drept profesia de avocat, accentul este pus pe atitudinea organelor judiciare care ar proceda abuziv. In loc ca atitudinea acelui avocat sa fie calificata corespunzator, avocat care, din interiorul profesiei, in loc sa o apere, o submineaza, si sa ne indreptam atentia, sa ne manifestam in sensul tragerii la raspundere penala a celor ce practica ilegal profesia de avocat, atitudinea adoptata este una contrara, de manifestare a solidaritatii cu avocatul in cauza care a savarsit o fapta penala.

Avand in vedere valorile promovate de ADSA, motivul pentru care m-am inscris in aceasta organizatie, atitudinea mea este aceea ca nu doresc sa fiu coleg si nu-mi manifest confraternitatea fata de persoane care incalca legea, care atenteaza direct la existenta profesiei.

Avocat Șerban LOVIN
Decan, Baroul Ilfov

* Prezentul material a fost preluat de pe site-ul ADSA.

 
Secţiuni: Drept penal, Opinii | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD