Secţiuni » Articole » Opinii
OpiniiPovestim cărţiImaginarul dreptului
Condiţii de publicare

Punctul meu de vedere


23 martie 2015 | Șerban Niculae LOVIN
Secţiuni: Drept penal, Opinii
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Imi exprim dezaprobarea fata de materialul postat la data de 20 martie 2015. Va rog sa publicati prezentul punct de vedere. Aceasta reprezinta pozitia mea atat in calitate de avocat, membru al ADSA, cat si in calitate de Decan al Baroului Ilfov.

Din pacate, chiar daca in cuprinsul materialului publicat se face referire la faptul ca este dezaprobata atitudinea unui coleg de-al nostru cu privire la faptul ca a colaborat profesional cu o persoana care exercita fara drept profesia de avocat, accentul este pus pe atitudinea organelor judiciare care ar proceda abuziv. In loc ca atitudinea acelui avocat sa fie calificata corespunzator, avocat care, din interiorul profesiei, in loc sa o apere, o submineaza, si sa ne indreptam atentia, sa ne manifestam in sensul tragerii la raspundere penala a celor ce practica ilegal profesia de avocat, atitudinea adoptata este una contrara, de manifestare a solidaritatii cu avocatul in cauza care a savarsit o fapta penala.

Avand in vedere valorile promovate de ADSA, motivul pentru care m-am inscris in aceasta organizatie, atitudinea mea este aceea ca nu doresc sa fiu coleg si nu-mi manifest confraternitatea fata de persoane care incalca legea, care atenteaza direct la existenta profesiei.

Avocat Șerban LOVIN
Decan, Baroul Ilfov

* Prezentul material a fost preluat de pe site-ul ADSA.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro