Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Finantare Iulius Mall – 124 mil. EUR. Consultant: Badea Clifford Chance


3 septembrie 2008 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

UniCredit Tiriac Bank a acordat un imprumut in valoare de 124,8 milioane de Euro catre Palas 1, companie ce face parte din Iulius Group, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania. Imprumutul este destinat finantarii construirii zonei rezidentiale din cadrul ansamblului Palas, situat in apropierea centrului istoric al Iasiului.

Finantarea construirii ansamblului Palas a fost structurata pe proiecte distincte, creditul obtinut de la UniCredit Tiriac Bank reprezentand pivotul finantarii. Investitie de peste 250 milioane euro, ansamblul Palas este un proiect gigant, desfasurat pe o suprafata de 120.000 mp, care propune reconfigurarea zonei din centrul Iasiului, marcat de Palatul Culturii, prin construirea unui ansamblu mixt ce va include constructii rezidentiale, comerciale, spatii de birouri clasa A, cea mai mare parcare subterana din Romania, cu aproximativ 3000 de locuri, hoteluri si spatii de agrement si relaxare. Ansamblul Palas este programat pentru finalizare in anul 2010.

UniCredit Tiriac Bank a fost asistata de Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume, care a oferit consultanta juridica bancii in cadrul acestei tranzactii.

Daniel BadeaDaniel Badea, Managing Partner al Badea Clifford Chance: "Aceasta tranzactie s-a caracterizat printr-o complexitate deosebita si a presupus un efort intens si sustinut din partea tuturor partilor implicate pe o durata de aproape 6 luni".

Antonela MarchieviciAntonela Marchievici, Director de Finantari Imobiliare in UniCredit Tiriac Bank: "Structura mai complicata a finantarii este menita sa raspunda cerintelor specifice ale proiectului."

Despre Badea Clifford Chance
Badea Clifford Chance este unul dintre cei mai semnificativi jucatori care activeaza pe piata de avocatura din Romania, cu peste 50 de avocati, dintre care 5 parteneri. Echipa Clifford Chance care a acordat consultanta in acest proiect, constituita din 10 avocati, a fost condusa de Daniel Badea, Managing Partener, si de John Fenemore si Andreea Sisman, avocati seniori.
Badea Clifford Chance a fost in mod constant implicata in tranzactii complexe de imprumuturi sindicalizate, project finance, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau  fonduri de private equity, tranzactii de leverage buy out, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare etc.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică