Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Experții selectați pentru a participa la workshopuri de formare continuă pentru procurori
24.03.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 23 martie 2015, rezultatele procedurii de selecție a cinci experţi în vederea participării la 5 workshop-uri de formare continuă pentru procurori care ocupă funcţii de conducere şi manageri economici în domeniul managementului judiciar, organizate în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii sistemului judiciar din România de a face faţă noilor provocări legislative şi instituţionale”.

Într-o primă etapă, comisia a analizat candidaturile prin prisma criteriilor de admisibilitate prevăzute în anunţ. Ca urmare a acestei analize, comisia a constatat că una dintre candidaturi nu îndeplineşte condiţiile de admisibilitate, nefiind respectată documentaţia de înscriere, în sensul că documentul depus nu îndeplinește condiţiile unui plan de seminar, astfel încât nu a permis evaluarea corespunzătoare a criteriilor de selecţie şi nu a fost precizată oferta financiară.

Comisia a selectat pentru posturile de experți în cadrul proiectului următoarele persoane:
1. Cătălin IONESCU, specialist în domeniul managementului
2. Lucia POP, specialist în domeniul managementului
3. Tamara MANEA, procuror
4. Nelu CIOBANU, procuror.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti