Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Experții selectați pentru a participa la workshopuri de formare continuă pentru procurori


24.03.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 23 martie 2015, rezultatele procedurii de selecție a cinci experţi în vederea participării la 5 workshop-uri de formare continuă pentru procurori care ocupă funcţii de conducere şi manageri economici în domeniul managementului judiciar, organizate în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii sistemului judiciar din România de a face faţă noilor provocări legislative şi instituţionale”.

Într-o primă etapă, comisia a analizat candidaturile prin prisma criteriilor de admisibilitate prevăzute în anunţ. Ca urmare a acestei analize, comisia a constatat că una dintre candidaturi nu îndeplineşte condiţiile de admisibilitate, nefiind respectată documentaţia de înscriere, în sensul că documentul depus nu îndeplinește condiţiile unui plan de seminar, astfel încât nu a permis evaluarea corespunzătoare a criteriilor de selecţie şi nu a fost precizată oferta financiară.

Comisia a selectat pentru posturile de experți în cadrul proiectului următoarele persoane:
1. Cătălin IONESCU, specialist în domeniul managementului
2. Lucia POP, specialist în domeniul managementului
3. Tamara MANEA, procuror
4. Nelu CIOBANU, procuror.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro