Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

ELSA București încheie un parteneriat nou cu SCA POPOVICI NIȚU & ASOCIAȚII
26.03.2015 | Denisa BRÎNZEI

 
SMARTBILL

ELSA București este încântată să anunțe un nou Partener Diamond – SCA POPOVICI NIȚU & ASOCIAȚII. Societatea de avocatură a fost înființată în anul 1995, imediat ce legea avocaturii a permis înființarea societăților de avocatură, și de atunci se află printre cele mai bine cotate de pe piața avocaturii din România, fiind declarată “Firma de avocatură a anului 2012 din România” de publicația The Lawyer.

Firma s-a implicat activ în educația juridică a tinerilor studenți, susținând diferite proiecte educaționale și oferind numeroase burse în fiecare an. Anul acesta, POPOVICI NIȚU & ASOCIAȚII a contribuit la organizarea Rundei Regionale din București a ELSA Moot Court Competition – un concurs internațional de procese simulate pe dreptul Organizației Mondiale a Comerțului, a Concursului Național de Procese Simulate de Drept Civil – Francisc Deak, ed. a VI-a, precum și a Școlii Internaționale de Vară pe Dreptul Energiei.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru încrederea acordată și suntem convinși că va fi o colaborare fructuoasă.

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociație internațională, independentă, apolitică, condusă de și pentru studenți. ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la drept care activează la nivel naţional. Parte a ELSA România, grupul local ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Denisa BRÎNZEI
ELSA București


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.