Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

ELSA București încheie un parteneriat nou cu SCA POPOVICI NIȚU & ASOCIAȚII


26 martie 2015 | Denisa BRÎNZEI

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

ELSA București este încântată să anunțe un nou Partener Diamond – SCA POPOVICI NIȚU & ASOCIAȚII. Societatea de avocatură a fost înființată în anul 1995, imediat ce legea avocaturii a permis înființarea societăților de avocatură, și de atunci se află printre cele mai bine cotate de pe piața avocaturii din România, fiind declarată “Firma de avocatură a anului 2012 din România” de publicația The Lawyer.

Firma s-a implicat activ în educația juridică a tinerilor studenți, susținând diferite proiecte educaționale și oferind numeroase burse în fiecare an. Anul acesta, POPOVICI NIȚU & ASOCIAȚII a contribuit la organizarea Rundei Regionale din București a ELSA Moot Court Competition – un concurs internațional de procese simulate pe dreptul Organizației Mondiale a Comerțului, a Concursului Național de Procese Simulate de Drept Civil – Francisc Deak, ed. a VI-a, precum și a Școlii Internaționale de Vară pe Dreptul Energiei.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru încrederea acordată și suntem convinși că va fi o colaborare fructuoasă.

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociație internațională, independentă, apolitică, condusă de și pentru studenți. ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la drept care activează la nivel naţional. Parte a ELSA România, grupul local ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Denisa BRÎNZEI
ELSA București

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii