Secţiuni » Articole » Revista revistelor juridice
Revista revistelor juridice
JURIDICE

Revista Romana de Drept Privat nr. 3/2008


9 septembrie 2008 | JURIDICE.ro, Universul Juridic
Secţiuni: Revista revistelor juridice
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Consideratii cu privire la titlurile executorii
Ion Deleanu

Convergente si ambiguitati privitoare la statutul unor profesiuni juridice liberale
Ioan Les

Noua reglementare europeana a conflictelor de legi in materie delictuala: regulamentul (CE) Nr. 864/2007 (Roma II)
Alina Oprea

Remediile neexecutarii contractului de vanzare-cumparare, din perspectiva Conventiei de la Viena privind vanzarea internationala de marfuri (II)
Ionut-Florin Popa

Transpunerea Directivei 2002/47/CE privind contractele de garantie financiara in dreptul roman
Radu Rizoiu

Aspecte privind obligatie de conformitate a marfurilor in reglementarea Conventiei de la Viena asupra contractelor de vanzare internationala de marfuri
Dragos Alexandru Sitaru

Scurte consideratii asupra nulitatii hotararii judecatoresti
Andreea Tabacu

Consdieratii asupra notiunii si definirii bunurilor
Ovidiu Ungureanu, Cornelia Ungureanu

Este posibila revendicarea imobilelor preluate fara titlu aflate in posesia societatilor comerciale integral privatizate (Decizia Curtii Constitutionale nr. 253 din 9 martie 2006 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 29 din Legea nr. 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989)
cu nota critica si explicativa de Marian Nicolae

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro