Varia
JURIDICE

CSM. Delegarea, de către președintele instanței sau conducătorul parchetului, a atribuțiilor de ordonator de credite către managerul economic


27 martie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii şi-a însuşit în ședința de joi, 26 martie 2015, punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios nr. 4760/2015 cu privire la posibilitatea preşedintelui instanţei, respectiv a conducătorului parchetului de delegare a atribuţiilor legate de calitatea de ordonator de credite către managerul economic, în sensul că, în lipsa modificării/abrogării dispoziţiilor din Legea nr. 304/2004 (lege specială), pot fi delegate atribuţiile legate de calitatea de ordonator de credite către managerul economic, întrucât aceste dispoziţii din legea specială se aplică cu prioritate, chiar dacă sunt anterioare Legii nr. 270/2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 500/2002 privind finanţele publice, deoarece norma specială are prioritate în raport cu norma generală (Legea nr. 270/2013).

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro