Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Delegarea, de către președintele instanței sau conducătorul parchetului, a atribuțiilor de ordonator de credite către managerul economic
27.03.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii şi-a însuşit în ședința de joi, 26 martie 2015, punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios nr. 4760/2015 cu privire la posibilitatea preşedintelui instanţei, respectiv a conducătorului parchetului de delegare a atribuţiilor legate de calitatea de ordonator de credite către managerul economic, în sensul că, în lipsa modificării/abrogării dispoziţiilor din Legea nr. 304/2004 (lege specială), pot fi delegate atribuţiile legate de calitatea de ordonator de credite către managerul economic, întrucât aceste dispoziţii din legea specială se aplică cu prioritate, chiar dacă sunt anterioare Legii nr. 270/2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 500/2002 privind finanţele publice, deoarece norma specială are prioritate în raport cu norma generală (Legea nr. 270/2013).

Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO