JURIDICE MOLDOVA
Despre proiect ⁞ Manageri proiect: Vlad Bercu, Cristian OnicaEchipaEvenimente MD
 
JURIDICE MOLDOVA
Coordonator ştiinţific
Prof. univ. dr. Tudorel TOADER
Rector Univ. "Al.I. Cuza" din Iaşi, Ministrul Justiţiei

Judecători ai Curții Supreme de Justiție din Republica Moldova la Curtea Constituțională a României


27 martie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Curtea Constituțională a României a dat publicității joi, 26 martie 2015, un comunicat cu privire la vizita efectuată de delegația Curţii Supreme a Republicii Moldova, condusă de Mihai Poalelungi, preşedinte, şi alcătuită din Petru Ursache, vicepreşedinte, şi din Nicolae Clima, judecător.

Vizita a avut loc în perioada 24-26 martie 2015, la invitația jud. Augustin Zegrean, președintele CCR. În cadrul întâlnirii dintre Plenul CCR și membrii delegației, s-au purtat discuții privind provocările cu care s-a confruntat sistemul juridic românesc odată cu intrarea în vigoare a noilor Coduri penal, civil, de procedură penală şi de procedură civilă şi în a căror soluţionare Curtea Constituţională a avut un rol deosebit de important, pe de o parte, dar şi provocările pe care sistemul juridic moldovenesc continuă să le întâmpine în cadrul reformei începute în Republica Moldova, pe de altă parte. Au fost abordate şi o serie de probleme comune pentru ambele ţări, schimbul de experienţă şi opinii fiind unul extrem de fructuos pentru ambele părţi.

La întâlnire au luat parte şi Mihaela Senia Costinescu, magistrat-asistent şef, director al cabinetului preşedintelui, Doina Suliman şi Benke Károly, magistraţi-asistenţi şefi.

 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii