Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Banking, SELECTED

O nouă victorie a avocaților STOICA & Asociații pe frontul acțiunilor colective

31 martie 2015 | JURIDICE.ro

Echipa de avocati din cadrul STOICA & Asociatii, alcatuita din Valeriu Stoica, Founding Partner, Marieta Avram, Senior Partner, si Adina Popescu, Associate, reprezentanti ai bancii Bancpost SA, a obtinut, in data de 26 martie 2015, respingerea de catre Tribunalul Bucuresti, in prima instanta, a actiunii colective formulate de catre consumatorii care au contractat credite in franci elvetieni.

Litigiul a avut ca obiect constatarea nulitatii absolute a clauzelor prin care se stipuleaza rambursarea imprumutului in franci elvetieni, a tuturor clauzelor din contract care se refera la aceasta moneda, precum si la denominarea creditului din franci elvetieni in lei si „inghetarea” acestui curs la valoarea pe care o avea francul elvetian la data incheierii fiecarui contract de credit.

Aceasta victorie vine in contextul preocuparilor constante ale echipei de avocati STOICA & Asociatii de a analiza problemele juridice complexe ale protectiei consumatorilor in contractele de credit.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică