Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

IONESCU MIRON intră pe piața avocaturii de business din România

30.03.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Firma de avocatura IONESCU MIRON se alatura comunitatii juridice romanesti cu doi avocati de top la carma. Corina Ionescu si Ana-Maria Miron, Managing Partners ai noii entitati juridice, au ocupat pozitiile de partener fondator, respectiv partener in cadrul a doua dintre primele zece firme de avocatura din Romania.

Cele doua avocate detin o experienta juridica impresionanta si au lucrat la unele dintre cele mai complexe tranzactii din Romania.

Corina Ionescu

Corina Ionescu

„Mediul economic se schimba rapid si imprevizibil si rolul avocatului afaceri se schimba de asemenea. In aceste vremuri dificile, a oferi consiliere juridica de calitate nu mai este suficient. Avocatul de business trebuie sa fie, de asemenea, un consilier de incredere si un partener in sensul real al cuvantului pentru clientii sai. De aceea am decis sa construim o firma de avocatura solida, cu scopul de a contribui la avocatura de business intr-un mod durabil si semnificativ. Cumulam experienta noastra, cunostintele, competenta in luarea deciziilor, precum si intelegerea fenomenelor economice romanesti si regionale, pentru a oferi un nivel ridicat de servicii clientilor nostri. Obiectivul este sa obtinem o crestere constanta pe termen mediu, cu scopul de a deveni una dintre primele 15 firme de pe piata”, a declarat Corina Ionescu, Managing Partner.

Ana-Maria Miron

Ana-Maria Miron

„Ne cunoastem de 20 de ani si am lucrat impreuna o mare parte din aceasta perioada. Avem incredere reciproca, atat din punct de vedere personal, cat si profesional. Impartasim aceeasi viziune si intelegere cu privire la asteptarile clientilor. Scopul nostru este nu doar de a oferi servicii juridice de inalta calitate, ci si de a sustine interesele si prioritatile de afaceri ale clientilor nostri. Vom demara activitatea cu o abordare practica si flexibilitate asociate unei echipe dinamice, conectata la noile realitati”, a spus Ana-Maria Miron, Managing Partner.

Corina Ionescu este membru al Baroului Bucuresti si unul dintre partenerii fondatori ai firmei de avocatura BULBOACA & ASOCIATII. Inainte de aceasta, ea a fost partener in practica bancara a NNDKP, unde si-a inceput cariera in domeniul juridic. Corina Ionescu este specializata in Corporate, Fuziuni & Achizitii, Banci, Project Finance, Privatizari si Structurarea si coordonarea proiectelor mari, atat interne cat si internationale.

Ana-Maria Miron este membru al Baroului Bucuresti si un nume in zona practicii legale in fiscalitate. Ea a parasit recent pozitiile de partener si de co-Head al practicii de Tax Advisory in cadrul NNDKP. Ana-Maria Miron este specializata in taxe si impozite, in special in zonele de Corporate, Persoane fizice, Litigii, Comercial si Dreptul Muncii si a oferit consiliere unor companii locale si internationale de top in ceea ce priveste dezvoltarea afacerilor, in contextul legislatiei relevante si al trendurilor economice.

Despre IONESCU MIRON

IONESCU MIRON ofera consultanta juridica in domenii precum Corporate, Banking & Finance, Fuziuni & Achizitii, Dreptul Muncii si Taxe. Firma utilizeaza, de asemenea, serviciile altor firme de avocatura si consultanti pentru proiecte complexe care necesita consiliere profesionala de specialitate.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week