Concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete


31 martie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: CSM
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității vineri, 27 martie 2015, un anunț cu privire la organizarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete.

Concursul se organizează în perioada 27 martie – 24 iunie 2015, pentru ocuparea unui număr de 100 de funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale specializate și judecătorii, precum și a unui număr de 147 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct.

Cererile de înscriere la concurs se pot depune prin poștă sau prin fax la INM, tel: 021.311.02.34 sau 021.407.62.67, până pe 17 aprilie 2015.

:: cerere de înscriere judecători
:: cerere de înscriere procurori
:: posturi vacante judecători
:: posturi vacante procurori
:: tematica și bibliografia
:: calendarul concursului
:: Regulamentul concursului

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro