Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Decanul Baroului Arad mulțumește avocaților care au participat la conferința ”Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României”


31 martie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Av. dr. Cristian Alunaru, Decanul Baroului Arad a adresat luni, 30 martie 2015, mulțumiri tuturor avocaților care au participat la conferința cu tema „Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României”, organizată la Arad, în perioada 27-28 martie 2015.

În cadrul acestei conferințe de pregătire profesională continuă, au fost avut în vedere următoarele:
– aspecte din sala conferinței;
– cuvântul Decanului;
– secțiune de Drept civil și Drept procesual civil – formatori: Claudiu Dinu, Mircea Ursuța, Bogdan Dumitrache;
– secțiunea de Drept penal și Drept procesual penal – formatori: Mihai Hotca, Bogdan Bulai, Constantin Duvac.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii