Varia
JURIDICE

Concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție. Subiectele și baremele de la proba scrisă


31 martie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității duminică, 29 martie 2015, baremele și subiectele de la probele scrise din cadrul concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție.

Proba scrisă a avut loc duminică, 29 martie 2015, la Universitatea ”Nicolae Titulescu” din București.

Subiectele
:: dreptul muncii
:: dreptul familiei
:: drept penal
:: drept internațional privat
:: drept financiar și fiscal
:: drept comercial
:: drept civil
:: drept administrativ

Baremele
:: dreptul muncii
:: dreptul familiei
:: drept penal
:: drept internațional privat
:: drept financiar și fiscal
:: drept comercial
:: drept civil
:: drept administrativ

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro