Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Conferința internațională ”Etica în administrația publică”. Cum a fost


31 martie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Contencios administrativ

Centrul de Resurse Juridice şi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici au organizat vineri, 27 martie 2015, conferința internațională ”Etica în administrația publică”, în cadrul proiectului “Formare şi dezvoltare pentru asigurarea eticii şi integrităţii în administraţia publică”, potrivit unui comunicat.

Conferința a reunit aproape 100 de funcționari publici din România și alte 8 state din Uniunea Europeană (UE) sau din regiune, membre ale Parteneriatului estic sau candidate la aderarea la UE (Marea Britanie, Franța, Polonia, Serbia, Azerbaijan, Georgia, Armenia și Republica Moldova).

Vorbitorii au prezentat experienţele din propriile state în domeniul sistemelor de etică, problemelor morale şi soluţiilor/ instrumentelor de lucru dezvoltate pentru a răspunde acestor provocări. Au fost identificate bune practici și modalități noi de a motiva administrația publică în a oferi servicii publice de calitate.

Georgiana Iorgulescu, director executiv, al Centrului de Resurse Juridice, a declarat: ”Ne-am propus să schimbam abordarea în privința politicilor pentru integritate, dintr-o abordare combativă, axată pe frica de pedeapsă, reguli mecanice, spre o abordare pozitiva, bazată pe răsplată pentru performanță, valori etice, dialog în cadrul sectorului public, responsabilitate și bune practici”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică