BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti
VLAD CENUSE & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

Conferința internațională ”Etica în administrația publică”. Cum a fost

31.03.2015 | JURIDICE.ro

Centrul de Resurse Juridice şi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici au organizat vineri, 27 martie 2015, conferința internațională ”Etica în administrația publică”, în cadrul proiectului “Formare şi dezvoltare pentru asigurarea eticii şi integrităţii în administraţia publică”, potrivit unui comunicat.

Conferința a reunit aproape 100 de funcționari publici din România și alte 8 state din Uniunea Europeană (UE) sau din regiune, membre ale Parteneriatului estic sau candidate la aderarea la UE (Marea Britanie, Franța, Polonia, Serbia, Azerbaijan, Georgia, Armenia și Republica Moldova).

Vorbitorii au prezentat experienţele din propriile state în domeniul sistemelor de etică, problemelor morale şi soluţiilor/ instrumentelor de lucru dezvoltate pentru a răspunde acestor provocări. Au fost identificate bune practici și modalități noi de a motiva administrația publică în a oferi servicii publice de calitate.

Georgiana Iorgulescu, director executiv, al Centrului de Resurse Juridice, a declarat: ”Ne-am propus să schimbam abordarea în privința politicilor pentru integritate, dintr-o abordare combativă, axată pe frica de pedeapsă, reguli mecanice, spre o abordare pozitiva, bazată pe răsplată pentru performanță, valori etice, dialog în cadrul sectorului public, responsabilitate și bune practici”.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership