Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Ziua porților deschise la Baroul Dolj. Cum a fost

01.04.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Dolj a organizat sâmbătă, 28 martie 2015, începând cu ora 10:00, evenimentul „Ziua porților deschise”, când studenții facultăților de drept din Craiova au avut ocazia de a vizita sediul baroului.

Viitori juriști au primit sfaturi privind promovarea examenului de admitere în profesie, precum și despre profesia de avocat în sine, de la o serie de avocați de marcă ai Baroului, printre care s-au numărat Decanul, av. Lucian Săuleanu, av. Cosmin Roșulescu, membru al Consiliului Baroului Dolj, precum și alți avocați: Claudiu Ignat, Sorin Stănciulescu, Adi Moise și Mirel Morcov.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.