Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Raportul de activitate al INM pe anul 2014
01.04.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității Raportul de activitate al instituției pe anul 2014.

Potrivit documentului, anul 2014 a fost un an de vârf al activității INM, în mai multe privințe. Astfel, în încercarea de a răspunde într-o măsură cât mai mare nevoilor de formare profesională din sistemul judiciar și de a valorifica pe deplin resursele bugetare și extrabugetare ce i-au fost puse la dispoziție, INM a organizat un număr record de 289 seminarii și conferințe în cadrul formării continue, seminarii la care s-au înregistrat 7.274 de participări din rândul magistraţilor, reprezentând o creștere cu 19% față de nivelul anului 2013.

Un obiectiv major al acțiunilor de formare l-a constituit unificarea practicii judiciare și prevenirea practicii neunitare, obiectiv devenit extrem de dificil de atins în contextul importantelor modificări legislative din ultimii ani, în special al celor produse prin intrarea în vigoare a celor patru Coduri.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate