Raportul de activitate al INM pe anul 2014


1 aprilie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității Raportul de activitate al instituției pe anul 2014.

Potrivit documentului, anul 2014 a fost un an de vârf al activității INM, în mai multe privințe. Astfel, în încercarea de a răspunde într-o măsură cât mai mare nevoilor de formare profesională din sistemul judiciar și de a valorifica pe deplin resursele bugetare și extrabugetare ce i-au fost puse la dispoziție, INM a organizat un număr record de 289 seminarii și conferințe în cadrul formării continue, seminarii la care s-au înregistrat 7.274 de participări din rândul magistraţilor, reprezentând o creștere cu 19% față de nivelul anului 2013.

Un obiectiv major al acțiunilor de formare l-a constituit unificarea practicii judiciare și prevenirea practicii neunitare, obiectiv devenit extrem de dificil de atins în contextul importantelor modificări legislative din ultimii ani, în special al celor produse prin intrarea în vigoare a celor patru Coduri.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro