TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Încă 3 soluții favorabile medicilor rezidenți
01.04.2015 | Răzvan VASILIU


Trei instantei diferite au pronuntat hotarari favorabile medicilor rezidenti reprezentati de avocatii Casei de avocatura VASILIU & MICLEA. Tribunalul Tulcea, Tribunalul Prahova si Tribunalul Gorj au respins actiunile formulate de unitatile spitalicesti cu care medicii rezidenti aveau incheiate contracte de munca.

Astfel, au fost respinse actiunile in pretentii prin care reclamantii solicitau obligarea medicilor rezidenti la plata contravalorii cheltuielilor de personal efectuate pe perioada rezidentiatului, apreciindu-se ca salariile primite de acestia nu se inscriu in categoria cheltuielilor facute cu formarea profesionala.

Aceste solutii sunt in concordanta cu Hotararea pronuntata de ICCJ in recursul in interesul legii.

Av. Razvan VASILIU
VASILIU & MICLEA

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate