Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
2 comentarii

CSM. Toate ședințele de judecată, de la toate instanțele, vor fi transmise LIVE online (1 Aprilie)


1 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Glumă de 1 Aprilie

În ședința de ieri, 31 martie 2015, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu majoritate de voturi, ca ședințele de judecată, de la toate instanțele, să fie transmise LIVE online, potrivit unui comunicat publicat astăzi.

Astăzi, jud. dr. Cristi Danileț, membru CSM, ne-a declarat, în exclusivitate pentru JURIDICE.ro: „Hotărârea adoptată astăzi marchează un moment important pentru realizarea transparenței Justiției. Am convingerea că transmisiunea LIVE a tuturor ședințelor de judecată va constitui un moment de cotitură și va fi un element important pentru realizarea obiectivului încetării monitorizării MCV.

Costurile transmisiunilor LIVE din sălile de judecată vor fi asigurate în proporție de 80% din fonduri europene (128 mil. EUR). Consiliul Superior al Magistraturii va demara procedura achiziționării echipamentelor necesare. Transmisiunile LIVE ale ședințelor de judecată sunt programate să înceapă la data de 1 septembrie 2015.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică