Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Cum rezolvăm noul puzzle fiscal și legislativ? Dezbateri și soluții la conferința Tax & Law
02.04.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Fiscalitate
JURIDICE - In Law We Trust

TAX_300x250Noutățile în materie de TVA și în privința legislației de taxare a profitului, controalele antifraudă și inspecțiile fiscale, noile reglementări contabile pentru 2015 și impactul modificărilor în taxarea PFA-urilor sunt doar câteva subiecte aflate în agenda de dezbatere a conferinței Tax & Law 2015.

Evenimentul organizat de Business Review este la cea de-a 14-a ediție în acest an și va alea loc la Hotel Howard Johnson, București, Sala Iridium, începând cu ora 8:30. Conferința este structurată pe două sesiuni de prezentări și discuții, în cadrul cărora vor fi dezbătute unele dintre cele mai de actualitate subiecte, continuate de o serie de workshop-uri dedicate și networking.

Experți din domeniul public și privat vor analiza noile norme și reglementări din Codul Fiscal, impactul acestora asupra mediului de afaceri din România și asupra indivizilor și vor aduce în atenție soluții practice, măsuri de îmbunătățire a activității desfașurate și recomandări bazate pe o experiență remarcabilă în domeniu.

În cadrul panelurilor de discuții își vor spune cuvântul specialiști în domeniu precum: Dragos Doroș, Director, Taxation Services, KPMG România, Gabriel Biriș, Partner, BIRIȘ GORAN SPARL, Dan Schwartz, Managing Partner, RSM Scot, Mihaela Mitroi, PwC Partner, Tax And Legal Services Leader Romania and South East Europe, Luisiana Dobrinescu, Avocat, DOBRINESCU DOBREV SCA, Florin Gherghel, Head of Tax Department, Noerr Finance & Tax, Mitel Spătaru, Tax Manager, FiNEXPERT, Ioana Höckl, Partner, ZRP Tax, Silviu Bădescu, Tax Director, NNDKP Tax Advisory Services, Alexandru Aron, Director Executiv Asociația Freelancerilor, Cristina Săulescu, Tax Manager, PKF Finconta, precum și reprezentanți din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Participarea la eveniment este echivalată cu 7 puncte CPD oferite de ACCA și 5 ore de pregătire profesională oferite de Camera Consultanților Fiscali.

Având deja o tradiție de 13 ani și fiind totodată primul astfel de forum organizat în România, de către Business Review, conferința aduce în fiecare an cele mai importante noutăți în materie de fiscalitate și legislație, concentrându-se pe dezbateri și aplicații practice pentru mediul de afaceri.

Toți cei interesați să participe la conferința Tax & Law se pot înscrie online, completând formularul de înregistrare de pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, e-mail: events@business-review.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti