Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesională
Publicare comunicate şi informări profesionale
ComunicateInterviuriLawyers WeekEvenimenteRecrutareAvocaţiExecutoriNotariSistemul judiciar
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Evenimente recente, Fiscalitate

Cum rezolvăm noul puzzle fiscal și legislativ? Dezbateri și soluții la conferința Tax & Law

2 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

TAX_300x250Noutățile în materie de TVA și în privința legislației de taxare a profitului, controalele antifraudă și inspecțiile fiscale, noile reglementări contabile pentru 2015 și impactul modificărilor în taxarea PFA-urilor sunt doar câteva subiecte aflate în agenda de dezbatere a conferinței Tax & Law 2015.

Evenimentul organizat de Business Review este la cea de-a 14-a ediție în acest an și va alea loc la Hotel Howard Johnson, București, Sala Iridium, începând cu ora 8:30. Conferința este structurată pe două sesiuni de prezentări și discuții, în cadrul cărora vor fi dezbătute unele dintre cele mai de actualitate subiecte, continuate de o serie de workshop-uri dedicate și networking.

Experți din domeniul public și privat vor analiza noile norme și reglementări din Codul Fiscal, impactul acestora asupra mediului de afaceri din România și asupra indivizilor și vor aduce în atenție soluții practice, măsuri de îmbunătățire a activității desfașurate și recomandări bazate pe o experiență remarcabilă în domeniu.

În cadrul panelurilor de discuții își vor spune cuvântul specialiști în domeniu precum: Dragos Doroș, Director, Taxation Services, KPMG România, Gabriel Biriș, Partner, BIRIȘ GORAN SPARL, Dan Schwartz, Managing Partner, RSM Scot, Mihaela Mitroi, PwC Partner, Tax And Legal Services Leader Romania and South East Europe, Luisiana Dobrinescu, Avocat, DOBRINESCU DOBREV SCA, Florin Gherghel, Head of Tax Department, Noerr Finance & Tax, Mitel Spătaru, Tax Manager, FiNEXPERT, Ioana Höckl, Partner, ZRP Tax, Silviu Bădescu, Tax Director, NNDKP Tax Advisory Services, Alexandru Aron, Director Executiv Asociația Freelancerilor, Cristina Săulescu, Tax Manager, PKF Finconta, precum și reprezentanți din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Participarea la eveniment este echivalată cu 7 puncte CPD oferite de ACCA și 5 ore de pregătire profesională oferite de Camera Consultanților Fiscali.

Având deja o tradiție de 13 ani și fiind totodată primul astfel de forum organizat în România, de către Business Review, conferința aduce în fiecare an cele mai importante noutăți în materie de fiscalitate și legislație, concentrându-se pe dezbateri și aplicații practice pentru mediul de afaceri.

Toți cei interesați să participe la conferința Tax & Law se pot înscrie online, completând formularul de înregistrare de pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, e-mail: events@business-review.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică