Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Întâlnire a reprezentanților CSM cu o delegație de oficiali străini ref. implementarea proiectului “AUDIS – pentru o mai bună audiere a minorilor”
02.04.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 1 aprilie 2015, un comunicat cu privire la întâlnirea reprezentanţilor CSM cu o delegaţie de oficiali străini.

Judecător Marius Badea Tudose, preşedinte al CSM, şi judecător dr. Cristi Danileţ, membru al Consiliului, au primit la sediul CSM o delegaţie de oficiali străini formată din Charlotte Broissand, ataşat al Ambasadei Franţei în România în domeniul cooperării internaţionale – „Drepturile copilului”, Frederic Teillet, magistrat de legătură pentru România şi Republica Moldova, şi Cristina Iova, responsabil de proiect AUDIS, Federaţia Română a ONG-urilor pentru copii.

Discuţiile au vizat derularea proiectului “AUDIS – pentru o mai bună audiere a minorilor”, coordonat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) şi implementat în baza unui protocol de colaborare interinstituţional. Prin acest proiect se urmărește dezvoltarea, dintr-o perspectivă sustenabilă, a capacitaţii umane şi logistice, precum şi a unui cadru legal conform cu standardele europene şi internaţionale în domeniul audierii minorilor victime ale unor infracţiuni, minori martori şi minori în conflict cu legea.

Un reprezentant al Consiliului Superior al Magistraturii urmează a fi desemnat în Comitetul director al acestui proiect.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti