Secţiuni » Arii de practică » Business » Telecom
Telecom
Profesionişti

DLA Piper Dinu devine Partener principal DEZBATERI JURIDICE


2 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

DLA Piper Dinu a devenit Partener principal DEZBATERI JURIDICE.

DLA Piper este o firmă internaţională de avocatură cu 4.200 de avocaţi localizați în peste 30 de ţări din Europa, Statele Unite ale Americii, Asia-Pacific si Orientul Mijlociu, care oferă servicii de asistență juridică pentru clienţii săi din întreaga lume.

În România, DLA Piper Dinu deține o echipă puternică formată din 45 de avocați și consultanți fiscali, cu experiență locală și internațională în toate ramurile de Drept, capabili să ofere asistență juridică și fiscală în cele mai complexe probleme. Cu o profundă înțelegere a pieței românești și o experiență considerabilă în toate sectoarele economice, avocații sunt dedicați obiectivului de a furniza servicii de consultanță de calitate, ce răspund celor mai dificile probleme comerciale pe care le întâmpină clienții.

Din punct de vedere al ariilor de practică, biroul este activ în drept societar/fuziuni și achiziții, dreptul concurenței, finanțări și proiecte, piețe de capital, drept comercial, dreptul muncii, drept imobiliar, proprietate intelectuală, media și tehnologie, litigii și arbitraje, restructurări, achiziții publice și consultanță fiscală. Expertiza acoperă, fără a se limita la, sectoarele de energie, piaţa farmaceutică, finanţe-bănci, infrastructură, comunicaţii şi retail.

Biroul DLA Piper de la Bucureşti este condus de către Marian Dinu, avocat de drept societar cu o experienţă de aproape două decenii, specializat în fuziuni și achiziții, finanțări prin împrumuturi sau majorări de capital social, concurență și antitrust, asistând clienți din domenii precum oil&gas, energie regenerabilă, IT sau telecomunicații.

DEZBATERI JURIDICE a ajuns la ediția cu numărul 56.

DEZBATERI JURIDICE este o emisiune online difuzată gratuit.

Înregistrarea video este, de asemenea, disponibilă gratuit.

În cadrul dezbaterilor sunt invitați profesioniști cu experiență în ce privește problemele puse în dezbatere.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii