Secţiuni » Arii de practică » Business » Telecom
Telecom
Profesionişti

DLA Piper Dinu devine Partener principal DEZBATERI JURIDICE
02.04.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, Telecom
JURIDICE - In Law We Trust

DLA Piper Dinu a devenit Partener principal DEZBATERI JURIDICE.

DLA Piper este o firmă internaţională de avocatură cu 4.200 de avocaţi localizați în peste 30 de ţări din Europa, Statele Unite ale Americii, Asia-Pacific si Orientul Mijlociu, care oferă servicii de asistență juridică pentru clienţii săi din întreaga lume.

În România, DLA Piper Dinu deține o echipă puternică formată din 45 de avocați și consultanți fiscali, cu experiență locală și internațională în toate ramurile de Drept, capabili să ofere asistență juridică și fiscală în cele mai complexe probleme. Cu o profundă înțelegere a pieței românești și o experiență considerabilă în toate sectoarele economice, avocații sunt dedicați obiectivului de a furniza servicii de consultanță de calitate, ce răspund celor mai dificile probleme comerciale pe care le întâmpină clienții.

Din punct de vedere al ariilor de practică, biroul este activ în drept societar/fuziuni și achiziții, dreptul concurenței, finanțări și proiecte, piețe de capital, drept comercial, dreptul muncii, drept imobiliar, proprietate intelectuală, media și tehnologie, litigii și arbitraje, restructurări, achiziții publice și consultanță fiscală. Expertiza acoperă, fără a se limita la, sectoarele de energie, piaţa farmaceutică, finanţe-bănci, infrastructură, comunicaţii şi retail.

Biroul DLA Piper de la Bucureşti este condus de către Marian Dinu, avocat de drept societar cu o experienţă de aproape două decenii, specializat în fuziuni și achiziții, finanțări prin împrumuturi sau majorări de capital social, concurență și antitrust, asistând clienți din domenii precum oil&gas, energie regenerabilă, IT sau telecomunicații.

DEZBATERI JURIDICE a ajuns la ediția cu numărul 56.

DEZBATERI JURIDICE este o emisiune online difuzată gratuit.

Înregistrarea video este, de asemenea, disponibilă gratuit.

În cadrul dezbaterilor sunt invitați profesioniști cu experiență în ce privește problemele puse în dezbatere.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti