Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Ministrul afacerilor interne i-a premiat pe jandarmi cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române


3 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității joi, 2 aprilie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Gabriel Oprea la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei, la festivităţile prilejuite de sărbătorirea a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

În cadrul discursului susținut, ministrul a subliniat rolul esenţial pe care Jandarmeria Română l-a avut de-a lungul timpului în consolidarea statului român, i-a felicitat pe toți jandarmii pentru modul în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu și i-a asigurat, în continuare, de întregul sprijinul său.

De asemenea, Gabriel Oprea a înmânat celor mai merituoşi jandarmi, distincția de serviciu pentru ”îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate” şi a conferit distincţia “Jandarmul de onoare al anului” plutonierului adjutant Ioan Cristian Crăciun din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoşani, pentru implicarea activă şi eficientă în executarea misiunilor specifice.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică