Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Verificarea condițiilor privind deontologia unui procuror pentru funcția de inspector judiciar

06.04.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Baroul București a dat publicității vineri, 3 aprilie 2015, Solicitarea din 27 aprilie 2015, a Inspecției Judiciare, prin intermediul căreia aceasta din urmă solicită Baroului comunicarea de informații în legătură cu modul de cooperare dintre candidatul la funcția de inspector judiciar, procuror Florin Mircea Popa, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, și avocații Baroului București, precum și cu privire la comportamentul procurorului în sala de ședință.

În plus, se cer informații cu privire la îndeplinirea de către candidat a condițiilor cerute de lege privind conduita, deontologia și integritatea.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week