Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

S-a lansat primul blog din România dedicat tehnologiei în avocatură


7 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Cyberlaw, SELECTED

SoftVenture, furnizorul de soluții software inovative dedicate avocaților, anunță lansarea blogului www.hitechlawyer.ro care dezbate prin articolele sale modul în care tehnologia poate susține activitatea unei firme de avocatură.

Blogul își propune să abordeze problemele concrete de IT cu care se confruntă avocații, să propună soluții practice la situațiile specifice din domeniu și să ofere explicații cu privire la diverse noțiuni tehnice folosite din ce în ce mai des în avocatură. Blogul va fi primul pas în consolidarea unei comunități virtuale care dialoghează permanent și schimbă informații relevante privind tehnologia în domeniul avocaturii.

„Cei peste trei ani de activitate pe care i-am dedicat inovației în acest domeniu mi-au permis să câștig un know-how important și să răspund cu soluții concrete nevoilor avocaților. Am învățat că cerințele acestora pot fi foarte complexe și foarte diferite de la o firmă la alta, dar mai ales m-am familiarizat cu noțiunile specifice domeniului: knowledge management, document management, profitabilitate și eficiență, ore billable și non-billable, ore on-hold, analize onorarii medii, grad de încărcare pentru avocați, bugetare, performanță avocați etc. Prin intermediul acestui blog, vom pune la dispoziția tuturor celor interesați detalii despre tehnologiile care au adus rezultate semnificative avocaților și care pot susține activitatea acestora de zi cu zi”, George Barcun, CEO SoftVenture.

Lansarea acestui blog marchează totodată startarea unui parteneriat unic, cu beneficii directe pentru avocați. Astfel, protagoniștii, furnizorii de soluții dedicate acestui domeniu – SoftVenture și Connsys Solutions -, asigură un pachet extins de servicii care include atât soluții software pentru managementul activității specifice avocaților, cât și servicii de securitate a datelor, acces remote la fișiere, arhivare, administrarea infrastructurii hardware și alte servicii de suport tehnic specializat. Toate aceste subiecte vor fi de altfel dezbătute și pe blog, fiind detaliate prin exemple practice.

„Solicitările pe care le-am primit din piața avocaturii sunt foarte specializate și pun accent pe securitatea datelor, intervenții rapide sau accesarea documentelor de la distanță. Această experiență ne-a permis să construim un pachet dedicat avocaților și, împreună cu SoftVenture, să asigurăm soluții end-to-end pentru aceștia. La rândul nostru, prin intermediul hitechlawyer.ro, vom oferi soluții și idei practice cu privire la gestionarea resurselor IT dintr-o casă de avocatură”, Camil Moldoveanu, Managing Partner Connsys Solutions.

Despre SoftVenture

SoftVenture furnizează soluții software inovative, bazându-se pe o experiență deosebită în consultanță, project management, dezvoltare și implementare de proiecte IT pentru domeniul financiar-bancar, servicii sau legal. Portofoliul de produse include soluția de document management M-Files, soluția de pontaj și facturare KeyVision și soluția pentru managementul dosarelor de instanță KeyVision Litigations.
SoftVenture este Solution Provider pentru aplicația M-Files în România și, în această calitate, oferă servicii complete de consultanță, implementare și suport.

Despre Connsys Solutions

Connsys Solutions pune la dispoziția caselor de avocatură un serviciu complet de externalizare a departamentului IT, specializat în soluții specifice caselor de avocatură. Cu un singur punct de contact, gestionează toate nevoile IT, de la administrarea echipamentelor și a serviciilor de email, partajare fișiere, suport tehnic, inventarul software și hardware etc. Tot parcul informatic este gestionat proactiv de către Connsys Solutions și activitatea este raportată lunar către management.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică