Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

MAI deschide ușile elevilor în cadrul programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

08.04.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității duminică, 5 aprilie 2015, un comunicat cu privire la acțiunile întreprinse în cadrul programului educațional „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, ce se desfășoară, la nivel naţional, în perioada 6-10 aprilie 2015.

În acest sens, structurile MAI au pregătit o serie de activități pentru elevi, printre care: intensificarea acțiunilor preventive derulate în școli și licee, organizarea de acțiuni de tip Ziua Porților Deschise și prezentarea celor interesați a ofertei educaționale a instituțiilor de învățământ ale Ministerului.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.