Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Săptămâna porţilor deschise la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna


9 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Universitaria

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a dat publicității miercuri, 8 aprilie 2015, un comunicat, semnat de Subcomisar de penitenciare Mihaela Brăila – Purtător de cuvânt, cu privire la derularea campaniei ”Săptămâna porţilor deschise”, ce se desfășoară în perioada 6-10 aprilie. 

În cadrul acțiunii, instituția își deschide porţile pentru a putea fi vizitată de către elevii unităţilor de învăţământ din localitate şi din zonele învecinate, venind astfel şi în întâmpinarea programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. În această perioadă, elevii împreună cu profesorii vor putea să viziteze spaţiile destinate şcolarizării şi cazării viitorilor agenţi de penitenciare, vor avea posibilitatea să afle aspecte referitoare la organizarea concursului de admitere şi vor viziona filmul de prezentare a instituţiei. De asemenea, profesorii le stau la dispoziţie, răspunzându-le la întrebările despre desfăşurarea procesului instructiv-educativ.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică