Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

The European Legal 500 2015: ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS, reconfirmată lider în domeniul litigiilor

09.04.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Societatea de avocaţi ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP) a fost clasată pe prima poziţie în aria de practică Litigii, cercetată de publicaţia juridică internaţională Legal 500, care poziţionează şi în acest an ZRP în elita firmelor de avocatură din România. Analiştii Legal 500 recomandă ZRP şi în ariile de practică Drept financiar-bancar, Drept societar, Energie, Drept imobiliar şi construcţii pentru rezultatele şi proiectele derulate.

Potrivit clienţilor şi analiştilor Legal 500, Călin-Andrei Zamfirescu (Asociat Senior), recomandat ca leading individual în aria de practică Soluţionarea Disputelor, coordonează departamentul Litigii care atrage un număr din ce în ce mai mare de proiecte referitoare la infracţiuni white-collar şi arbitraje. Cosmin Vasile (Asociat Coordonator) este apreciat ca fiind un strălucit litigant, iar Ioana Racoţi (Asociat Senior) – un avocat de mare fineţe şi extrem de energic –, şi Anca Danilescu (Asociat Senior) – un avocat devotat profesiei –, sunt prezentate ca profesionişti de referinţă în domeniile financiar-bancar, energie, drept imobiliar şi drept societar.

Performanţele ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS au fost recunoscute în acest an şi de ghidul juridic internaţional Chambers & Partners, ediţia Chambers Global 2015, firma situându-se în elita caselor de avocatura în ariile de practică Litigii, Insolvenţă, Financiar-Bancar, Drept societar.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week