Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

The European Legal 500 2015: ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS, reconfirmată lider în domeniul litigiilor


9 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: SELECTED

Societatea de avocaţi ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP) a fost clasată pe prima poziţie în aria de practică Litigii, cercetată de publicaţia juridică internaţională Legal 500, care poziţionează şi în acest an ZRP în elita firmelor de avocatură din România. Analiştii Legal 500 recomandă ZRP şi în ariile de practică Drept financiar-bancar, Drept societar, Energie, Drept imobiliar şi construcţii pentru rezultatele şi proiectele derulate.

Potrivit clienţilor şi analiştilor Legal 500, Călin-Andrei Zamfirescu (Asociat Senior), recomandat ca leading individual în aria de practică Soluţionarea Disputelor, coordonează departamentul Litigii care atrage un număr din ce în ce mai mare de proiecte referitoare la infracţiuni white-collar şi arbitraje. Cosmin Vasile (Asociat Coordonator) este apreciat ca fiind un strălucit litigant, iar Ioana Racoţi (Asociat Senior) – un avocat de mare fineţe şi extrem de energic –, şi Anca Danilescu (Asociat Senior) – un avocat devotat profesiei –, sunt prezentate ca profesionişti de referinţă în domeniile financiar-bancar, energie, drept imobiliar şi drept societar.

Performanţele ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS au fost recunoscute în acest an şi de ghidul juridic internaţional Chambers & Partners, ediţia Chambers Global 2015, firma situându-se în elita caselor de avocatura în ariile de practică Litigii, Insolvenţă, Financiar-Bancar, Drept societar.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică