Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

The European Legal 500 2015: ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS, reconfirmată lider în domeniul litigiilor
09.04.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocaţi ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP) a fost clasată pe prima poziţie în aria de practică Litigii, cercetată de publicaţia juridică internaţională Legal 500, care poziţionează şi în acest an ZRP în elita firmelor de avocatură din România. Analiştii Legal 500 recomandă ZRP şi în ariile de practică Drept financiar-bancar, Drept societar, Energie, Drept imobiliar şi construcţii pentru rezultatele şi proiectele derulate.

Potrivit clienţilor şi analiştilor Legal 500, Călin-Andrei Zamfirescu (Asociat Senior), recomandat ca leading individual în aria de practică Soluţionarea Disputelor, coordonează departamentul Litigii care atrage un număr din ce în ce mai mare de proiecte referitoare la infracţiuni white-collar şi arbitraje. Cosmin Vasile (Asociat Coordonator) este apreciat ca fiind un strălucit litigant, iar Ioana Racoţi (Asociat Senior) – un avocat de mare fineţe şi extrem de energic –, şi Anca Danilescu (Asociat Senior) – un avocat devotat profesiei –, sunt prezentate ca profesionişti de referinţă în domeniile financiar-bancar, energie, drept imobiliar şi drept societar.

Performanţele ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS au fost recunoscute în acest an şi de ghidul juridic internaţional Chambers & Partners, ediţia Chambers Global 2015, firma situându-se în elita caselor de avocatura în ariile de practică Litigii, Insolvenţă, Financiar-Bancar, Drept societar.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.