Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Cluj. Sistare activitate SAJ, garderobă și activități administrative – 10 aprilie 2015


10 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Av. Mircea Pop, Decanul Baroului Cluj, a anunțat miercuri, 8 aprilie 2015, sistarea activităților desfășurate la sediul biroului de Asistență Judiciară Cluj, precum și la garderoba avocaților pentru data de 10 aprilie 2015.

Cu toate acestea, activitatea SAJ se va desfășura, în regim de permanență, telefonic la nr. 0732.124.614.

Delegațiile speciale pentru avocații care intră de serviciu în data de 10 aprilie 2015 se vor ridica între 7-9 aprilie 2015, ora 15:00

În plus, avocații care au cauze în data de 10 aprilie 2015 sunt rugați să își ridice robele până cel mai târziu în data de 9 aprilie.

De asemenea, Decanul a anunțat și sistarea activităților de secretariat, casierie, secretariat consiliu pentru aceeași zi.

În acea dată, plăţile contribuţiilor către Baroul Cluj şi Filiala Cluj a CAA se vor putea efectua prin virament bancar astfel:
Cont: RO76RNCB0106026594670001 BCR Cluj pentru contribuția către bugetul Baroului Cluj și fondul de solidaritate.
Cont: RO55RNCB0106026602850001 BCR Cluj pentru contribuția către bugetul Filialei Cluj a CAA.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii