Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Covasna invită avocații să trimită propuneri pentru organizarea unei conferințe privind relația avocat-magistrat și aplicarea noilor Coduri


10 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Baroul Covasna a dat publicității miercuri, 8 aprilie 2015, un anunț cu privire la organizarea conferinței „Relația avocat-magistrat și aspecte controversate privind aplicarea Noilor Coduri”, în perioada 8-10 mai 2015.

Organizatorii invită avocații să trimită propuneri de teme pentru conferință, până pe 24 aprilie 2015, la adresa de e-mail: baroulharghita@yahoo.com.

Până în prezent, și-au confirmat participarea, în calitate de speakeri, următorii: av. conf. univ. dr. Traian Briciu, av. dr. Mircea Ursuța, jud. dr. Mihail Udroiu, Bogdan Dumitrache, av. prof. univ. dr. Dan Oancea, av. dr. Petruț Ciobanu.

Temele propuse:
:: drept civil și procedură civilă
:: drept penal și procedură penală

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii